Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Comparteix:
Recomana activitats culturals de tot Catalunya amb #joproposo [ + info ]
Les teves propostes
Twitteja'm

Tuiteja’m
Els tuits de l'Agenda Cultural

Departament de Cultura  >  Els nostres serveis  >  Bases de dades  >  Agenda Cultural

Dades de l'activitat
Àrea temàtica: Cultura tradicional i popular - Cicle de Setmana Santa
Tipus d'acte: Altres
Activitat
Fitxa anterior 1 de 1 Fitxa següent
Setmana Santa de Reus

Places i carrers de la ciutat
Des del 25 de març fins a l'1 d'abril
L'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Reus editarà una sèrie de punts de llibre amb les imatges dels misteris de la Setmana Santa reusenca. A la Capsa Gaudí s'habilitaran les pantalles que projecten informació al carrer per a difondre els actes de Setmana Santa...

Conferència en motiu del 25è aniversari de la refundació dels Cavallers del Sant Sepulcre, secció de la RCom és tradicional, es continua amb l'edició de la postal de Setmana Santa a càrrec de la regidoria de Cultura, enguany amb la imatge del misteri de la Verge l'Amargura de la Confraria de la Verge de l'Amargura.

Com és tradicional, es continua amb l'edició de la postal de Setmana Santa a càrrec de la regidoria de Cultura, enguany amb la imatge del misteri de la Verge l'Amargura de la Confraria de la Verge de l'Amargura.

El pregó, Divendres de Dolors al vespre, anirà a càrrec de Joan Anton Cedó, Prior i Arxiprest de Reus. Com també els concursos de redacció i dibuix amb temàtica de Setmana Santa que es convoquen a totes les escoles i centres educatius de la ciutat.

A banda d'aquests actes d'enguany, es duen a terme diverses conferències, ofrenes i celebracions litúrgiques, entre d'altres, organitzades o en les que participen les entitats de Setmana Santa reusenca que any rere any formen part del context previ als dies sants.

Podeu consultar el programa dels diferents actes a l'enllaç "Setmana Santa de Reus", i una breu explicació d'un dels actes més emblemàtics de la Setmana Santa de Reus, "Les Tres Gràcies" (declarat festa patrimonial d'interès nacional) a l'enllaç homònim.

Vídeo de Les Tres Gràcies de la Setmana Santa de Reus
Dates
Del 25/03/2018 a l'01/04/2018
Lloc de celebració
 Places i carrers
Reus (Baix Camp)
Web de l'Ajuntament
Entitat organitzadora
Agrupació d'Associacions de Setmana Santa Reus


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya