Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Comparteix:
Recomana activitats culturals de tot Catalunya amb #joproposo [ + info ]
Les teves propostes
Twitteja'm

Tuiteja’m
Els tuits de l'Agenda Cultural

Departament de Cultura  >  Els nostres serveis  >  Bases de dades  >  Agenda Cultural

Dades de l'activitat
Àrea temàtica: Llibres i literatura
Tipus d'acte: Festivals pluridisciplinaris
Activitat
Fitxa anterior 1 de 2 Fitxa següent
Kosmopolis 17, IX Festa de la Literatura Amplificada

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Del 22 al 26 de març
Kosmopolis és un festival biennal, que enguany es celebra amb el lema "Quan tot canvia". La present edició gira entorn del canvi de cultura i la cultura del canvi, i presenta un programa que reuneix autors consagrats i noves veus per tractar alguns dels principals desafiaments de la cultura i la literatura en la seva concepció més oberta.

Alguns dels convidats destacats són: Timothy Morton, Lynne Segal, Hope Jahren, Jean-Yves Jouannais, Agrupación Señor Serrano, John Banville, Kim Stanley Robinson, Ian Watson, Jean Echenoz, Sophie Divry, Orna Donath, Pierre Lemaitre, Jo Nesbo, Marta Sanz, Alicia Kopf, Maria Llopis, Carl Safina, Stefano Mancuso, Kirsty Logan, Joan Fontcuberta, Rutu Modan, Paco Roca, Frédérik Pajak, Zeina Abirached i Brigitte Vasallo.

El concepte de canvi implica la capacitat de crear xarxes i és per això que el festival estableix vincles, d'una banda, amb el Festival Neu! Reekie! d'Edimburg, que presenta una mostra de la seva programació literària, musical i audiovisual i, de l'altra, amb la plataforma Literature Across Frontiers que, a més de presentar les Noves Veus Europees, reuneix els directors dels festivals de literatura europea que en formen part. A més, se celebra el Green Slam, una sessió del campionat de poesia oral.

Un any més, el Canal Alfa presenta una selecció de peces audiovisuals que conviden a descobrir la influència de la literatura i el cinema, i la cinquena edició del Bookcamp continua explorant la transformació a què s'enfronta l'ecosistema literari i editorial.

L'acte de cloenda serà protagonitzat per P.J. Harvey, que oferirà un recital poètic el dia 26 de març.
Dates
Del 22/03/2017 al 26/03/2017
Lloc de celebració
 Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
C. de Montalegre, 5
Tel. 93 3064100
Barcelona (Barcelonès)
Web del CCCB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya