Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Comparteix:
Recomana activitats culturals de tot Catalunya amb #joproposo [ + info ]
Les teves propostes
Twitteja'm

Tuiteja’m
Els tuits de l'Agenda Cultural

Departament de Cultura  >  Els nostres serveis  >  Bases de dades  >  Agenda Cultural

Dades de l'activitat
Àrea temàtica: Llibres i literatura
Tipus d'acte: Exposicions i instal·lacions
Activitat
Fitxa anterior 1 de 1 Fitxa següent
Exposició "Josep Palau i Fabre. Jo sóc el meu propi experiment"

Fundació Palau (Caldes d'Estrac)
Des del 18 de maig fins al 5 d'octubre
En el marc del Dia Internacional dels Museus (DIM) 2017, que se celebra el 18 de maig, la Fundació Palau inaugura l'exposició "Jo sóc el meu propi experiment". Poemes de l'Alquimista, publicat per primer cop clandestinament el 1952, és una de les obres més importants de Josep Palau i Fabre i un dels llibres de poesia en català més coneguts i reeditats.

En aquesta exposició, que obre el centenari, s'ha convidat a creadors de diferents àmbits a interpretar alguns dels poemes més destacats del llibre. Palau no es limita a escriure i publicar els seus versos: investiga, experimenta amb diferents formes i referents poètics.

L'exposició proposa una nova manera d'apropar-se a la poesia, a la poesia de Josep Palau i Fabre i als Poemes de l'Alquimista, mitjançant un plantejament innovador. planteja el problema de la identitat, el sentiment de ser sempre estranger, l'instint que ens condueix a una identitat humana compartida, el valor de la tradició com a matèria primera de les creacions contemporànies.

Entre els col·laboradors hi ha els artistes Ignasi Aballí i Enric Farrés, l'animadora Laura Ginés, l'escriptor Sergi Pons Codina, la videoartista Maria Padrós, l'il·lustrador Arnal Ballester, el realitzador Morrosko Vila-San-Juan, els dissenyadors America Sanchez i Albert Planas, i els arquitectes Llamazares-Pomés.

L'exposició s'inaugura el 18 de maig a les 19.30 i entre el 14 de març i el 10 de juny de 2018 estarà al Palau Robert de Barcelona.

Podeu seguir l'actualitat del DIM a les xarxes socials amb l' etiqueta #DIM2017.
Dates
Del 18/05/2017 al 05/10/2017
Horari
A l'hivern (Del 16 de setembre fins al 30 de juny): Dimarts, dimecres i diumenges de 10.30 a 14 h i dijous, divendres i dissabtes de 10.30 a 14 h i de 16 a 18 h.

A l'estiu (De l'1 de juliol al 15 de setembre), de dimarts a dissante d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Els diumenges d'11 a 14 h.
Lloc de celebració
 Fundació Palau
C. Riera, 54
Tel. 93 7913593
Caldes d'Estrac (Maresme)
Web de la Fundació
Més informació
Durant les jornades de portes obertes, la Fundació Palau no tancarà al migdia i s’allargarà fins a la finalització de les activitats.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya