Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Comparteix:
Recomana activitats culturals de tot Catalunya amb #joproposo [ + info ]
Les teves propostes
Twitteja'm

Tuiteja’m
Els tuits de l'Agenda Cultural

Departament de Cultura  >  Els nostres serveis  >  Bases de dades  >  Agenda Cultural

Dades de l'activitat
Àrea temàtica: Arts escèniques i de carrer - Altres espectacles
Tipus d'acte: Festivals i mostres d’arts escèniques i de carrer
Activitat
Fitxa anterior 2 de 2 Fitxa següent
Enllaços
Entrades
Per Internet (ticketea.com): del 5 de juny (a les 9 h) fins a les 16 h del mateix dia de l’espectacle. La venda en línia demana un registre ràpid al sistema.
A Taquilla (al costat de la Carpa Deltebre Dansa): el mateix dia de cada espectacle. L'horari de la taquilla dels espais d'espectacles i oci és de 19 h a 21.30 h, del 10 al 22 de juliol.
Preu: 5 €Festival Deltebre Dansa 2017

Diferents espais (Deltebre)
Del 10 al 23 de juliol
La tretzena edició de Deltebre Dansa presenta 15 tallers professionals, 5 tallers d'iniciació i 48 espectacles de màxima qualitat. Seran nits d'espectacles d'avantguarda amb artistes nacionals i internacionals, de les arts del moviment, la dansa, el circ i la música.

Amb la voluntat de ser un nexe entre la cultura i les persones, Deltebre Dansa es converteix durant 15 dies en un punt d'intercanvi cultural on centenars d'artistes i milers d'espectadors interactuen en un espai dissenyat expressament per a aquesta ocasió. La composició de l'espai ha de comptar amb unes instal·lacions de qualitat per poder desenvolupar de manera òptima els tallers professionals, els cursos d'iniciació i la programació d'espectacles.

Deltebre Dansa és una trobada atípica, divertida, íntima, en un context cultural amb tendències globalitzadores i que es desenvolupa a través del llenguatge universal de la creació contemporània.

Partint de la idea de la carpa de circ, els carrers de Deltebre i la ciutat efímera Deltebre Dansa es converteixen en escenografies.

Amb una única entrada es podrà accedir a tots els espectacles d'aquella mateixa nit. L'entrada es paga per seient i no per edat, de manera que els infants fins a 3 anys podran accedir gratuïtament sempre que no ocupin un seient.
Dates
Del 10/07/2017 al 23/07/2017
Horari
22 h
Lloc de celebració
 Diferents espais
Tel. 977 489309
Deltebre (Baix Ebre)
Web de l'Ajuntament

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya