Àmbits
Arts Visuals
Cinema
Divulgació
Espectacles
Gastronomia
Llibres i Lletres
Música
Altres Àmbits
Activitats virtuals
Carnavals
Cicles
Commemoracions
Concerts
Conferències
Cursos
Dansa
Exposicions
Festes
Festivals i Mostres
Fires i Mercats
Gegants
Infantil
Nadal
Rutes i Visites
Sardanes
Setmana Santa
Teatre

Festa Major d'hivern de Salou

Inici: 23/01/2020
Fi: 03/02/2020
Diferents espais Detall
Salou Detall
Descripció

Els actes comencen el cap de setmana anterior al del Cós Blanc amb el pregó d'inici de festes i innumerables activitats per a grans i petits: ball a l'envelat, ball de grups, cinema per a nens i nenes, concerts, cercaviles, trobada de gegants, activitats esportives, nomenament de les pubilles, etc.

 

La jove actriu tarragonina Júlia Creus protagonitzarà la lectura del pregó, el divendres, 24 de gener, a les 20.30 h, al Teatre Auditori de Salou (TAS).

 

Les actuacions de Camela, Porto Bello i Nueva Alaska, entre altres grups i orquestres, amb una vuitantena d’actes que conformen, el programa de la Festa Major d’hivern 2020 de Salou.

 

El dissabte, 25 de gener, se celebrarà la cercavila d’elements populars per diversos carrers del municipi, a les 11 h, i el ball de lluïment del seguici festiu a la Torre Vella de Salou. En aquest espai, el batlle Pere Granados, juntament amb la resta dels membres de la Corporació, rebra a les entitats i associacions salouenques, amb un acte amenitzat pel grup musical Blue Alley Quintet. A la tarda, de 17 a 20 h, la XIII Mostra i tallers per a petits i grans de la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou, amb activitats i actuacions dels grups festius del municipi.

 

Dissabte 1 de febrer: cercavila del Cós Blanc (compleix 40 anys) - La cercavila de lluïment tindrà lloc a partir de les 11 h; i la desfilada i festa seran a la tarda, a les 19 h. La present edició del Cós Blanc compta amb una trentena de carretel·les. A la rua del matí, es desenvoluparà el concurs a la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor comparsa. I gran ball amb l’Orquestra Maravella i el Cós Blanc Night, a l’Envelat.

 

La gran festa del Cós Blanc Xic’S es farà el divendres, 31 de gener, a l’Envelat, amb l’actuació de Pep Callau. Hi haurà ball amb animació infantil, i els infants es podran fotografiar amb les mascotes del club. A les 18.30 h, s’iniciarà el compte enrere per gaudir de l’espectacular pluja de confeti.

 

Llegir més

També et pot interessar...

Inici: 01/01/2020   Fi: 31/12/2021
Far de Torredembarra
Torredembarra
Inici: 01/01/2020   Fi: 31/12/2021
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT)
Tarragona
Inici: 23/10/2020   Fi: 08/11/2020
Diferents establiments
Torredembarra