Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

28a Mostra Internacional de Films de Dones

Inici: 01/06/2020
Fi: 14/06/2020
Edició virtual
Barcelona Detall
Descripció

De l'1 al 14 de juny té lloc la 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona a FilminCAT, la primera plataforma de films i sèries íntegrament en català.

 

Pel que fa a la programació d’adults, el Festival projectarà els films For your sake, Meu Nome é Bagdá, The Archivettes i The Cancer Journals Revisited en versió original subtitulada en català amb suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 

En la categoria infantil, la Mostra comptarà amb dues preestrenes: Les vides de Marona (Anca Damian), film d’animació multipremiat en diferents festivals internacionals i Binti (Frederike Migom), guardonada aquest 2020 com a millor film infantil per l'European Children’s Film Association. Totes dues pel·lícules s’han doblat en català també amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un festival que va començar la seva trajectòria el juny de 1993. Té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones per fer evident la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual.

 

La programació d’aquesta 28a edició, virtual per les circumstàncies, inclou una selecció de films que configuren un recorregut panoràmic per la creació contemporània i que ofereixen manifestacions diverses de la dissidència femenina així com diferents formes de representar els subjectes col·lectius.

 

Consulteu la programació al web de la 28a Mostra Internacional de Films de Dones.

També et pot interessar...

Festival de Cinema "Cardoterror 2021"
Inici: 28/10/2021   Fi: 01/11/2021
Capella de Sant Corneli i altres espais
Cardedeu
L'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona
Inici: 15/11/2021   Fi: 05/12/2021
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i altres espais
Barcelona
Novembre al Teatre de la Garriga
Inici: 01/11/2021   Fi: 30/11/2021
Teatre de la Garriga
La Garriga
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest