Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Vídeo de l'exposició "Lluís Llach. Com un arbre nu". Passejada virtual en 360°

Activitat digital en línia (no presencial)

02/02/2222
Santa Mònica
Barcelona Detall
Descripció

Aquest vídeo, més que un recorregut virtual, s'acosta a la idea d'una museografia interactiva de l'exposició 'Lluís Llach. Com un arbre nu'.

 

"Com un arbre nu" és un viatge multisensorial a través de les cançons de Lluís Llach. Una mirada artística i personal pels territoris per on ha transitat la seva obra. 

 

Dividida en diferents àmbits, l'exposició no pretén ser un recorregut cronològic a través dels discos i concerts del cantant sinó que ens proposa una experiència íntima a través dels paisatges simbòlics que han conformat l'imaginari del cantant empordanès.

 

L'exposició "Com un arbre nu" està dividida en vuit àmbits amb títols de cançons de Llach: Jo hi soc si tu vols ser-hi; Amor particular; Alè, L’estaca, El Cafè Antic, Viatge a Ítaca, Rar i Com dibuix fet al vent.

 

Comissari: Lluís Danés.

 

 

NOTES DE L'AGENDA CULTURAL:

  • El caràcter virtual d'aquesta activitat fa que la informació que es mostra en aquest article pel que fa a les dates d'inici i fi no sigui rellevant, sinó que es tracta simplement d'un recurs tècnic del programa de l'Agenda Cultural, ja que l'activitat no té un límit temporal definit per l'organitzador.
  • En el mateix sentit, la informació de l'apartat "Espai", així com la geolocalització al mapa, és merament orientativa en relació a l'entitat que us ofereix aquesta activitat digital.

També et pot interessar...

Álvaro Soler
Inici: 14/10/2022  
Teatre Coliseum
Barcelona
Walt Disney in concert
Inici: 29/10/2022  
Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts)
Barcelona
Antonio Carmona
Inici: 15/10/2022  
Teatre Coliseum
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest