Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició virtual "ConfinART"

Activitat digital en línia (no presencial)

09/09/9999
Fundació Privada Guillem Viladot "Lo Pardal"
Agramunt Detall
Descripció

La Fundació Privada Guillem Viladot "Lo Pardal", d'Agramunt, us ofereix l'exposició virtual "ConfinART. Art en temps de crisi"

 

Explicació de l'organitzador:


"Durant les dues primeres setmanes del confinament, vam posar-nos en contacte amb artistes que han estat, estan o estaran -en un futur proper-, vinculats amb la Fundació. La premissa era molt clara: fer-nos arribar alguna obra (antiga o produïda expressament per l’ocasió) que encaixés amb alguns dels temes tan recurrents aquests dies: la solitud, la malaltia, la mort, el mateix confinament o tota mena de pensaments que es deriven d’aquesta situació han sigut els eixos vertebradors de les obres que hem estat recollint aquests dies i que podreu veure en aquest lloc web.

 

En aquesta exposició, que resta oberta a incorporar més obres i més creadors, hi han participat, de moment, els següents artistes: Vicenç Altaió, Nora Ancarola, Laura Baringo, Isabel Barios, Marta Bisbal Torres, Quim Bonastra, J.M. Calleja, Enric Casasses, Albert Coma Estadella, Eduard Escoffet, Josep Guinovart, Carles Hac Mor, Teresa Ibars, Carme Malaret, Joan M. Minguet, Fina Miralles, Riaq Miuq, Jan Nebot, Nil Nebot, Olga Olivera-Tabeni, Steven Quiñonez, Carme Riera, Jordi Rocosa, Juana Dolores Romero Casanova, Anselm Ros, Joana Sánchez Trullols, Carles M. Sanuy, Lluis Trepat, Guillem Viladot, Ester Xargay i David Ymbernon."

 

 

NOTES DE L'AGENDA CULTURAL:

  • El caràcter virtual d'aquesta activitat fa que la informació que es mostra en aquest article pel que fa a les dates d'inici i fi no sigui rellevant, sinó que es tracta simplement d'un recurs tècnic del programa de l'Agenda Cultural, ja que l'activitat no té un límit temporal definit per l'organitzador.
  • En el mateix sentit, la informació de l'apartat "Espai", així com la geolocalització al mapa, és merament orientativa en relació a l'entitat que us ofereix aquesta activitat digital.

També et pot interessar...

Exposició "Guinovart en homenatge a Picasso"
Inici: 17/09/2023   Fi: 14/01/2024
Fundació Privada Espai Guinovart
Agramunt
Exposició "Metamorfosi"
Inici: 09/07/2023   Fi: 15/10/2023
Fundació Espai Guinovart. Espai Petit Guinovart
Agramunt
Exposició "Tàrrega rere el taulell. El comerç targarí als segles XIX i XX"
Inici: 28/06/2023   Fi: 21/01/2024
Museu Comarcal de l'Urgell
Tàrrega
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest