Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Històries Monumentals

Activitats digitals en línia (no presencials)

02/02/2222
Direcció General del Patrimoni Cultural
Barcelona Detall
Descripció

Amb el nom “Històries Monumentals”, el Departament de Cultura, a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, us ofereix la difusió en línia d’una sèrie de peces audiovisuals breus pensades per divulgar i apropar al públic la història dels monuments que gestiona. Amb aquests vídeos breus es vol divulgar el patrimoni monumental català i, alhora, mantenir vius grans monuments en l’imaginari col·lectiu.

 

 

El patrimoni a l’abast del públic

Aquestes píndoles no pretenen explicar la Història en majúscula del monestir, sinó que posen l’accent en “les infinites històries humanes que hi ha darrere dels monuments de Catalunya, ja que durant segles han estat part essencial de la vida de Catalunya i de la seva gent”, afirma el director de l’Agència, Josep Manuel Rueda que assegura que aquest projecte “permet posar el patrimoni a l’abast dels ciutadans en uns moments extremadament complicats”. Des d’aquest punt de vista, Rueda confia que, un cop s’aixequi el confinament, “la ciutadania torni als monuments, en tant que són el seu patrimoni i una manera excel·lent de fer turisme mentre es coneix la història del país”.

 

 

NOTES DE L'AGENDA CULTURAL:

  • La informació sobre l'espai i la geolocalització al mapa són merament orientatives, ja que l'activitat no és presencial.
  • Les dates d'inici i fi d'aquest article no són rellevants

També et pot interessar...

Museu de Ciències Naturals (nat): recursos online
Inici: 02/02/2222  
Museu de Ciències Naturals de Barcelona (nat) i altres espais
Barcelona
La memòria d'un país
Inici: 02/02/2222  
Museu d'Història de Catalunya (MHC)
Barcelona
Casa Àsia: recursos en línia
Inici: 02/02/2222  
Casa Àsia
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest