Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició permanent "Triàsic. Explosió de la vida"

02/02/2222 Detall
Museu d'Alcover
Alcover Detall
Descripció

L’exposició "Triàsic. Explosió de la vida", que s’inaugura coincidint amb la celebració del DIM 2018, Dia Internacnal dels Museus, es planteja com una moderna reforma museogràfica que aposta per convertir l’equipament en un referent cultural del Triàsic.

 

La nova sala de paleontologia centra el seu relat a interpretar i conèixer a fons el Triàsic en l’entorn de les Muntanyes de Prades. L’objectiu és que l’exposició ajudi a "descodificar" els magnífics fòssils marins del Triàsic descoberts de manera fortuïta a les pedreres d’Alcover. S’hi mostren espectaculars panoràmiques de la vall del Glorieta i del Brugent, detalls del jaciment a les pedreres actuals i imatges subaquàtiques que evoquen el mar que hi va haver ara fa 240 milions d’anys.

 

La mostra inclou un àmbit expositiu creat expressament per gaudir de la visita en família a partir de la creació escenogràfica d’un mar tropical que convida a interactuar amb els fòssils marins, obra de l’artista Jordi Nolla. Es tracta d'un racó idoni perquè els infants puguin escoltar i visualitzar la història del protagonista el Peix Pedra, creada per l’escriptora Àngels Ollé i il·lustrada per Maria Espluga.

També et pot interessar...

Visites a tres grans monestirs reials Monestir de Poblet - Monestir de Santa Maria de Vallbona - Monestir de Santes Creus
Inici: 02/02/2222  
Monestir de Santa Maria de Poblet i altres espais
Vimbodí i Poblet i altres poblacions
Les Fonts de Sant Magí de la Brufaganya: visita virtual
Inici: 02/02/2222  
Virtual
Vila-rodona
Els Pastorets Principals de Valls
Inici: 26/12/2021   Fi: 06/01/2022
Teatre Principal
Valls
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest