Àmbits
Arts Visuals
Cinema
Divulgació
Espectacles
Gastronomia
Llibres i Lletres
Música
Altres Àmbits
Activitats virtuals
Carnavals
Cicles
Commemoracions
Concerts
Conferències
Cursos
Dansa
Exposicions
Festes
Festivals i Mostres
Fires i Mercats
Gegants
Infantil
Nadal
Rutes i Visites
Sardanes
Setmana Santa
Teatre

Exposició permanent "Triàsic. Explosió de la vida"

Inici: 12/06/2020
Fi: 31/12/2021 Detall
Museu d'Alcover Detall
Alcover Detall
Descripció

L’exposició "Triàsic. Explosió de la vida", que s’inaugura coincidint amb la celebració del DIM 2018, Dia Internacnal dels Museus, es planteja com una moderna reforma museogràfica que aposta per convertir l’equipament en un referent cultural del Triàsic.

 

La nova sala de paleontologia centra el seu relat a interpretar i conèixer a fons el Triàsic en l’entorn de les Muntanyes de Prades. L’objectiu és que l’exposició ajudi a "descodificar" els magnífics fòssils marins del Triàsic descoberts de manera fortuïta a les pedreres d’Alcover. S’hi mostren espectaculars panoràmiques de la vall del Glorieta i del Brugent, detalls del jaciment a les pedreres actuals i imatges subaquàtiques que evoquen el mar que hi va haver ara fa 240 milions d’anys.

 

La mostra inclou un àmbit expositiu creat expressament per gaudir de la visita en família a partir de la creació escenogràfica d’un mar tropical que convida a interactuar amb els fòssils marins, obra de l’artista Jordi Nolla. Es tracta d'un racó idoni perquè els infants puguin escoltar i visualitzar la història del protagonista el Peix Pedra, creada per l’escriptora Àngels Ollé i il·lustrada per Maria Espluga.

 

 

 

Llegir més

També et pot interessar...

Inici: 19/09/2020   Fi: 01/11/2020
Capella de Sant Roc
Valls
Inici: 16/06/2020   Fi: 31/12/2021
Virtual
Vila-rodona
Inici: 09/10/2020   Fi: 29/11/2020
Museu de Valls - Biblioteca Popular
Valls