Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Pobles de Circ

Programació d'estiu 2020

Inici: 02/08/2020
Fi: 15/08/2020
Parc Central i altres espais
Bellver de Cerdanya i altres poblacions Detall
Descripció

"Pobles de Circ", una de les mesures incloses en el Pla d’Impuls al Circ 2019-2022, portarà aquest 2020 espectacles i tallers a quatre poblacions de menys de 10.000 habitants d’arreu del territori. Es tracta d’Ulldemolins, Sort, Bellver de Cerdanya i Prats de Lluçanès, que a partir d’aquest estiu i fins al desembre programaran un total de 13 espectacles de diferent format així com quatre tallers a càrrec d’espais de formació de circ pròxims.

 

 

Agenda "Pobles de Circ". Estiu 2020:

 

2 d’agost

Bellver de Cerdanya (La Cerdanya) - 11 h – Parc Central

Espectacle itinerant La Cirquestra

Ritme, energia, festa, xerinola, gatzara, no poder-se aturar, els peus salten sense parar, les mans no deixen de seguir un ritme que s’encomana per tot el cos... És el ritme de la Cirquestra. Com uns flautistes d’Hamelin contemporanis, aquests músics transmeten tota la seva energia. Només es pot parar quan ells ja no es mouen, perquè és el moment dels malabaristes, és l’hora de xalar amb els seus espectaculars números d’equilibris i malabars.

 

14 d’agost

Ulldemolins (Priorat) – 20 h - Pista Esportiva

Espectacle Total Glamour

La companyia The Sullivan’s porta un espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, humor i amb artistes amb molta experiència sobre l’escenari... Ells porten una àmplia trajectòria junts: venen dels més grans i coneguts cabarets, variétés de tot el món, i amb els seus números circenses mostren el seu talent i experiència, tot i que…de vegades, no tot els hi surt tan perfecte com ells pretenen...

 

15 d’agost

Ulldemolins (Priorat) – 20 h - Pista Esportiva

Espectacle Back to Classics

La companyia Planeta Trampolí proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

També et pot interessar...

La cupletista, les cançons de Càndida Pérez Martínez
Inici: 22/10/2023  
Centre Cívic Escoles Velles
Bellver de Cerdanya
Cerdanya Film Festival - Streaming
Inici: 09/09/9999  
Diferents espais
Puigcerdà
23è Cap de Setmana Ibèric
Inici: 07/10/2023   Fi: 08/10/2023
Castellet de Banyoles i altres espais
Tivissa i altres poblacions
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest