Àmbits
Arts Visuals
Cinema
Divulgació
Espectacles
Gastronomia
Llibres i Lletres
Música
Altres Àmbits
Activitats virtuals
Carnavals
Cicles
Commemoracions
Concerts
Conferències
Cursos
Dansa
Exposicions
Festes
Festivals i Mostres
Fires i Mercats
Gegants
Infantil
Nadal
Rutes i Visites
Sardanes
Setmana Santa
Teatre

FiraTàrrega - Teatre al carrer. Edició especial  

Activitat digital en línia (no presencial)

Inici: 09/09/2020
Fi: 31/12/2021 Detall
Espais virtuals Detall
Tàrrega Detall
Descripció

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques, de vivències teatrals úniques, que fa una aposta decidida per l'excel·lència i la riquesa de formats i escriptures, i que té les arts de carrer i els espais no convencionals com a eix de referència principal.

 

Així mateix, també constitueix un gran aparador de l'actualitat escénica que inclou espectacles de sala i que posa una atenció especial en les arts de carrer, en els espectacles visuals i no-convencionals, en la presentació de talents emergents i en les avantugardes creatives nacionals i internacionals.

 

Enguany, però, i a causa de la pandèmia de la Covid19, FiraTàrrega  canvia el seu format habitual, que es posposa al 2021 (del 9 al 12 de setembre), i redefineix la seva activitat en una edició especial que s’adapta a les conseqüències de la pandèmia: El Consell d'Administració s'ha decantat per un format especial de l'edició que implica una transformació de l'activitat i que té tres eixos d'actuació:

 

  • Suport a la Creació. Desplegament i seguiment, al llarg del 2020 i 2021, del paquet de coproduccions per a l'acompanyament de 18 projectes de creació escènica que comptaran amb el suport econòmic i estratègic de la Fira i d'una quarantena de còmplices d'equipaments escènics, festivals i ajuntaments distribuïts per la geografia nacional. Quan les condicions del desconfinament ho permetin (tardor 2020), s'estudiarà la viabilitat de fixar dates de residència i una programació d'assajos oberts a la ciutadania.
  • La Llotja en línia. Realització, els dies 9 i 10 de setembre de 2020, d'un esdeveniment digital internacional de professionals de les arts escèniques, que inclourà, prèvia acreditació, un paquet de ponències, presentacions, speed meetings i sistemes de comunicació interpersonal, mitjançant la utilització de la webapp professional de la Fira, eines de videoconferència i de xat.
  • Circuit FiraTàrrega. Organització, gestió i finançament d'un circuit d'exhibició d'Arts de Carrer, sota el segell FiraTàrrega, per ser executat els tres primers trimestres de 2021. Una part significativa del contingut artístic que nodrirà aquest circuit provindrà dels espectacles adscrits al programa Suport a la Creació i es complementarà amb altres espectacles que proposarà la direcció artística.
 
A partir d'aquí, l'equip organitzatiu de FiraTàrrega es posa a treballar en la concreció de totes aquestes activitats per a la plasmació d'una edició especial sense activitat artística presencial a la ciutat de Tàrrega i que trasllada al 2021, juntament amb la commemoració del 40è aniversari de l'esdeveniment que estava prevista per a aquest any.  

 

 

NOTES DE L'AGENDA CULTURAL

  • Les dates d'inici i fi d'aquest article no són rellevants.
  • La informació sobre l'espai i la geolocalització al mapa són merament orientatives, ja que l'activitat no és presencial.
Llegir més

També et pot interessar...

Inici: 13/09/2020   Fi: 27/12/2020
Diferents espais de la ciutat
Tàrrega
Inici: 12/12/2020   Fi: 13/12/2020
Teatre Ateneu
Tàrrega
Inici: 03/10/2020   Fi: 12/12/2020
Teatre Ateneu
Tàrrega