Àmbits
Arts Visuals
Cinema
Divulgació
Espectacles
Gastronomia
Llibres i Lletres
Música
Altres Àmbits
Activitats virtuals
Carnavals
Cicles
Commemoracions
Concerts
Conferències
Cursos
Dansa
Exposicions
Festes
Festivals i Mostres
Fires i Mercats
Gegants
Infantil
Nadal
Rutes i Visites
Sardanes
Setmana Santa
Teatre

Misteris i llegendes de Tarragona

Visita nocturna  

Inici: 08/09/2020
Fi: 31/12/2020 Detall
Punt de Trobada: ITINERE Turisme i Cultura Detall
Tarragona Detall
Descripció

De dia, Tarragona és una ciutat tranquil·la i alegre que no sembla amagar cap secret. Però quan cau la nit, es transforma, omplint-se de misteri.

 

Ruta nocturna pels carrers de la Part Alta, on descobrirem els secrets que s'amaguen darrere els murs de cases i esglésies. Personatges, curiositats i llegendes que no apareixen a les guies, però que formen part de la història oculta de la ciutat.

  • Diu la llegenda que fa segles, el carrer Major de Tarragona sempre desprenia una deliciosa olor de xocolata i ningú no sabia perquè...
  • Una altra llegenda afirma que la princesa Sibil·la pujava cada nit a la muralla a esperar el seu estimat, que no arribava mai.
  •  I els que han entrat alguna vegada a la casa Castellarnau, parlen de la presència de l'esperit de l'antic senyor de la casa.

Recorren els carrerons del centre històric, davant de cases, mansions, esglésies, la Catedral i altres llocs que amaguen secrets. Els misteris més ocults de la ciutat, visitant patis tancats al públic, perquè el vostre guia té la clau per obrir-los en exclusiva per a vosaltres. Reis, fantasmes, monges, cavallers templers, nenes misterioses, dones acusades de bruixeria, jueus perseguits, llibres secrets, quins misteris us oferirà aquesta ruta? Veniu a descobrir-los!

 

Grups reduïts. És imprescindible l’ús de mascareta per entrar als monuments. Duració: 1.30 h.

 

 

Llegir més

També et pot interessar...

Inici: 03/10/2020   Fi: 31/10/2020
Teatre romà de Tarragona
Tarragona
Inici: 14/10/2020   Fi: 12/12/2020
Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)
Reus