Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Temporada de concerts a la Cripta de l'Ermita de Cambrils

Inici: 11/10/2020
Fi: 20/12/2020 Detall
Cripta de l'Ermita
Cambrils Detall
Descripció

Corcerts a la Cripta de l'Ermita, amb una gran varietat d’estils i músiques. La programació inclou actuacions del 12è festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, concerts del Festival Accents.

  • 11 d’octubre - espectacle Ètim del compositor i pianista Lluís Capdevila, que en aquest quart disc s’inspira en l'olor del vi de la cooperativa Falset-Marçà. L’actuació s’emmarca dins de la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.
  • 18 d'octubre - espectacle ‘Les hores mortes’ del cantautor valencià Pau Alabajos, dins la programació del Festival Accents. El títol del seu vuitè disc, format per diverses adaptacions literàries, fa referència un dels tres poemes del llibre ‘Estimada Marta’, de Miquel Martí i Pol.
  • 25 d’octubre - el Duo Ribera-Sàbat, format per maria Ribera i Jordi Sàbat, presentaran un excepcional concert de guitarra en el marc de les primeres Jornades de Guitarra de Catalunya 2020.
  • 15 de novembre - Especial ‘Som flamencs’, del Festival Accents. Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach presentaran el seu nou disc ‘A solas’ amb un espectacle de veu, ball i guitarra espanyola.

Dins del 12è festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, es programaran dues actuacions. 

  • 22 de novembre - Manel Fortià (feat Marco Mezquida)
  • 29 de novembre - presentació de Non SoloPiano de Carlos Bianchini Trio.
  • 6 de desembre - el tenor Roger Padullés amb Alan Branch al piano, amb un repertori que anirà del Lied a l’òpera i la sarsuela. Roger Padullés va ser alumne de l’Escola Municipal de Música de Cambrils.
  • 20 de desembre, la Coral Verge del Camí oferirà el Concert de Nadal. És una tradició iniciada l’any 1968 que esdevé l’inici de les festes nadalenques.

La complexitat del moment ha fet que l’espai s’adapti a les mesures de seguretat que estableixen els plans de represa del sector cultural per a les arts escèniques i la música. S’han reduït els aforaments i s’ha establert la venda d’entrades per internet, a més d’aplicar totes les normes d’higiene i informació per al públic i les persones treballadores de l’equipament.

 

#ciclesifestivalsmusicals

També et pot interessar...

Tarraco Viva. El Festival Romà de Tarragona
Inici: 22/05/2021   Fi: 30/05/2021
Amfiteatre romà, Muralles, Forum Provincial, Circ i Teatre romà... i altres espais
Tarragona i altres poblacions
Exposició “El cor en dansa"
Inici: 22/04/2021   Fi: 24/05/2021
Sala Àgora
Cambrils
Concerts de Primavera a la Cripta de l'Ermita de Cambrils
Inici: 28/03/2021   Fi: 04/07/2021
Cripta de l'Ermita
Cambrils
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest