Àmbits
Arts Visuals
Cinema
Divulgació
Espectacles
Gastronomia
Llibres i Lletres
Música
Altres Àmbits
Activitats virtuals
Carnavals
Cicles
Commemoracions
Concerts
Conferències
Cursos
Dansa
Exposicions
Festes
Festivals i Mostres
Fires i Mercats
Gegants
Infantil
Nadal
Rutes i Visites
Sardanes
Setmana Santa
Teatre

Exposició "Sempre pot passar de tot"

De David Ribas. Pintura

Inici: 09/10/2020
Fi: 02/01/2021 Detall
Galería Artemisia, Art & Tendències Detall
Corró d'AvallMunicipi: Les Franqueses del Vallès Detall
Descripció

La Galeria Artemisia presenta l’exposició “Sempre pot passar de tot" del pintor David Ribas. La inauguració serà el 9 d'octubre i és impressindible confirmar assistència.

 

L’exposició “Sempre pot passar de tot” neix enmig d’una pandèmia mundial on la incertesa és comuna a la majoria dels mortals, David Ribas recorda la darrera frase d’un article signat pel periodista Enric Juliana, publicat en el mitjà de comunicació La Vanguardia el dilluns 28 de desembre de 2015. L’article, titulat “Moment Catalunya”, parla de la incertesa de la política catalana. I quan hom pensa que no pot produir-se res més sorollós, ens trobem enmig d’una pandèmia mundial. I si, sempre pot passar de tot…

 

No és però la primera vegada que les paraules prenen rellevància en l’obra de David Ribas. Fa uns anys va manllevar les paraules de l’artista Antoni Llena “L’art és una venjança” com a pròpies per muntar una exposició de “grafitis”. Frases extretes de llibres i premsa són una constant font d’inspiració per crear propostes reivindicatives, sense perdre però la singularitat plàstica. Per a la composició de frases treballa amb una tipografia de lletres de motlle (trepes) recuperades d’un marxant de vins del Penedès que les utilitzava per marcar els bocois.

Llegir més

També et pot interessar...

Inici: 01/01/2020   Fi: 31/12/2021
Museu Abelló
Mollet del Vallès
Inici: 15/10/2020   Fi: 29/11/2020
Museu de Granollers
Granollers
Inici: 20/10/2020   Fi: 29/11/2020
Arts Santa Mònica i altres espais
Barcelona i altres poblacions