Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Per terra de dracs

Espectacle musical infantil

22/12/2020 Detall
Centre el Casinet
Collbató Detall
Descripció

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

 

A càrrec de Pep López.

 

La Martina i en Dídac, tot remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics. Junts decideixen esbrinar què hi ha de cert en tot allò i acaben trobant una història sobre un emperador xinès que patia d’un mal de cap terrible, una altra del nen que va canviar jugar amb un drac per una videoconsola, o la d’unes perles que apareixien cada matí sota el coixí...

 

Espectacle ple d’humor, cançons i contes curts on s’uneixen els contes tradicionals i d’autor sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta. Els dibuixos animats i el descobriment d’instruments musicals molt llunyans a la nostra cultura ofereixen grans estímuls visuals. Una pantalla de vídeo juga de forma interactiva amb les propostes que s’ofereixen des de l’escenari: respostes al text, il·lustració de les històries i imatges creades per aquest espectacle en format de dibuixos animats i 3D.

 

Edat recomanada: a partir de 3 anys.

 

#ProgramaCAT

També et pot interessar...

Maig al Teatre Núria Espert
Inici: 01/05/2021   Fi: 31/05/2021
Teatre Núria Espert
Sant Andreu de la Barca
Joc de cadires
Inici: 16/05/2021  
El Progrés
Martorell
El domador de puces
Inici: 01/11/2021  
Ateneu Torrellenc
Torrelles de Llobregat
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest