Àmbits
Arts Visuals
Cinema
Divulgació
Espectacles
Gastronomia
Llibres i Lletres
Música
Altres Àmbits
Activitats virtuals
Carnavals
Cicles
Commemoracions
Concerts
Conferències
Cursos
Dansa
Exposicions
Festes
Festivals i Mostres
Fires i Mercats
Gegants
Infantil
Nadal
Rutes i Visites
Sardanes
Setmana Santa
Teatre

Exposició "Els recursos naturals dels ibers: explotació i ús"

Inici: 02/10/2020
Fi: 15/11/2020
Casa O'Conor Detall
Alcanar Detall
Descripció

Emmarcada en els actes de Tyrica-Festival iber d’Alcanar i les activitats del 20é Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers.

 

L’exposició “Els recursos naturals: explotació i ús” sobre els recursos naturals que tenien a l’abast els ilercavons i quina explotació i ús en van fer.

 

Els ibers explotaven intensament els recursos naturals del seu entorn. Gràcies als estudis de les restes documentades en els jaciments arqueològics sabem què conreaven, quins animals criaven, quins caçaven o pescaven i quins productes n’obtenien, així com quins eren els productes fruit de l’explotació del bosc, de la vegetació de ribera per a l’obtenció de fibres vegetals, de pedreres, d’argileres, de mines on obtenien mineral de ferro, plom … A l’exposició podreu veure materials arqueològics sobre aquesta temàtica procedents de diferents jaciments de les Terres de l’Ebre.

 

Per conèixer millor com era el poblat ibèric de la Moleta del Remei (Alcanar) i el seu entorn fa 2200 anys podeu accedir a la visita virtual, creada per a Tyrika-Festival Iber d’Alcanar.

 

Per complementar la vostra visita a l’exposició podeu descarregar-vos el joc “Troba els recursos naturals dels ibers” dissenyat per a l’edició d’enguany del Cap de Setmana de la Ruta dels Ibers.

Llegir més

També et pot interessar...

Inici: 18/11/2020   Fi: 30/11/2020
Diferents espais
Alcanar
Inici: 29/10/2020   Fi: 31/12/2020
Museu de les Terres de l’Ebre i altres espais
Amposta
Inici: 20/11/2020   Fi: 30/11/2020
Centre d'Art Lo Pati
Amposta