Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Visites a tres grans monestirs reials

Monestir de Poblet - Monestir de Santa Maria de Vallbona - Monestir de Santes Creus

02/02/2222
Monestir de Santa Maria de Poblet i altres espais
Vimbodí i Poblet i altres poblacions Detall
Descripció

Els únics monestirs reials de Catalunya es troben a la Catalunya Nova i són l’ànima de la Ruta del Cister. Tres conjunts monumentals excepcionals, tant per la seva bellesa arquitectònica com per l’essència espiritual que, encara avui, s’hi respira. Les noves tecnologies i propostes audiovisuals ofereixen una visita diferent, actual i atractiva, que permet viure en primera persona la història dels monestirs reials de Catalunya.

 

Reial Monestir de Santa Maria de Poblet - Un impressionant conjunt arquitectònic que es troba entre els monestirs més grans d’Europa. Declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat, alberga una important comunitat monàstica que manté viva l’espiritualitat de l’indret.

 

El Monestir de Santa Maria de Poblet és un monestir de l'orde del Císter fundat l'any 1150. Està situat al peu de les muntanyes de Prades, a la comarca de la Conca de Barberà.

Tour virtual en 360º pel Monestir de Santa Maria de Poblet

 

Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona - Un espai únic on el pas de les hores es comparteix amb la comunitat religiosa femenina. Amb vuit-cents anys de presència monàstica ininterrompuda, és el tresor més desconegut i sorprenent de la Ruta del Cister.

 

Reial Monestir de Santes Creus - Espectaculars vitralls i tombes reials enmig de la puresa i de l'austeritat característica del Cister. Va acollir la primera comunitat monàstica de l'orde a Catalunya i va ser el lloc triat per reis i nobles per al seu repòs etern.

També et pot interessar...

Museu del Vidre Artesà de Vimbodí: Visites i demostracions
Inici: 11/04/2021   Fi: 18/12/2021
Museu del Vidre
Vimbodí i Poblet
Cicle de Tallers amb Sarga
Inici: 27/02/2021   Fi: 18/12/2021
Centre Cívic
Vimbodí i Poblet
Visita virtual al  Monestir de Poblet
Inici: 02/02/2222  
Monestir de Santa Maria de Poblet
Vimbodí i Poblet
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest