Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Carnaval telemàtic - Altafulla 2021

Activitat digital en línea (no presencial)

Inici: 11/02/2021
Fi: 17/02/2021
Diferents espais
Altafulla Detall
Descripció

El programa d’actes que ha elaborat la regidoria de Festes de l’Ajuntament és exclusivament telemàtic per a totes aquelles persones que el vulguin seguir des dels seus domicilis:

  • Un concurs de pregons de Carnestoltes, que es poden presentar fins el dilluns 8 de febrer mitjançant el correu electrònic participaaltafulla@gmail.com. Per participar-hi cal seguir unes premisses, com per exemple que el text tingui entre 50 i 200 versos i que reflecteixi l’actualitat social d’Altafulla. El jurat, que estarà format per un representant de cada colla o grup participant al Carnaval passat, escollirà el pregó guanyador, que serà llegit per Sa Majestat el Rei Carnestoltes el dijous 11 de febrer a les 20 h a través del canal Youtube de l’ajuntament. Tots els participants seran guardonats.
  • Una rua virtual. Tothom que ho desitgi es podrà disfressar, fer-se una fotografia i compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #CarnavalAltafulla2021 i anomenant a l’Ajuntament d’Altafulla, així com enviant-la a participaaltafulla@gmail.com. Totes les fotografies es penjaran a la web www.altafulla.cat amb l’objectiu d’assegurar una desfilada telemàtica, i els participants rebran un obsequi.
  • Finalment, els dies de disbauxa del Carnaval, continguda enguany per la pandèmia, posaran el punt i final amb la lectura del testament del Carnestoltes. Una iniciativa que serà a càrrec del Grup de Diables d’Altafulla, i que es podrà seguir el Dimecres de Cendra, 17 de febrer, a les 20.30 h pel canal Youtube de l’ajuntament.

 

NOTA DE L'AGENDA CULTURAL

  • La informació sobre l'espai i la geolocalització al mapa són merament orientatives, ja que l'activitat no és presencial.

També et pot interessar...

Exposició "Jordi Cuixart des de Lledoners"
Inici: 15/04/2021   Fi: 30/04/2021
Pati Jaume I
Tarragona
L'hora del Conte
Inici: 21/01/2021   Fi: 10/06/2021
Biblioteca de la Pobla de Mafumet
La Pobla de Mafumet
Eutyches Cinema VO 
Inici: 14/03/2021   Fi: 02/05/2021
Sala Eutyches - Palau de Congressos
Tarragona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest