Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

ANIMAC 2021

Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya

Activitat presencial i virtual

Inici: 25/02/2021
Fi: 07/03/2021
Espais virtuals
Lleida Detall
Descripció

L'Animac és una mostra que es dirigeix a aquells artistes que utilitzen l'animació com a instrument d'expressió personal i que, amb el pas dels anys, ha consolidat el seu caràcter independent i artístic, transgredint i qüestionant els límits de la narrativa tradicional, buscant visionaris, treballs independents i arriscats que potenciïn i enriqueixin la capacitat expressiva del cinema. Creada l'any 1996, la mostra està considerada com un dels esdeveniments audiovisuals més importants del país i té guanyat el prestigi internacional pel seu rigor, dinamisme i caràcter independent. L'Animac és també un laboratori en el que es generen idees i s'estableixen relacions entre les diferents disciplines artístiques. És l'espai en el qual se somien i es projecten les històries del futur.

 

Animac celebrarà els seus 25 anys amb un viatge pel passat, present i futur del cinema d’animació. La programació serà en format híbrid, amb activitats presencials a Lleida i en línia. En concret, divendres, 26 de febrer, tindrà lloc la inauguració a Lleida, i dissabte i diumenge es faran projeccions i conferències presencials, mentre que la resta dels dies el contingut es podrà seguir en línia.

 

La programació d'enguany recollirà alguns dels millors films dels darrers 25 anys, però també i sobretot el millor de l’animació actual i ‘incubator’ o convocatòria de futurs projectes. No hi faltarà una part presencial a Lleida tot i que  la dimensió en línia servirà per arribar a més públics.

 

Les activitats en línia es faran a través de la plataforma Filmin, YouTube i Instagram.

 


El Petit Animac a casa, Animacrea, Sessions escolars Online, entre d'altres, són les activitats paral·leles a la mostra.


També et pot interessar...

TRESC Comunitat de Cultura
Inici: 02/02/2222  
TRESC i altres espais
Barcelona i altres poblacions
IMPACTE!
Inici: 08/04/2021   Fi: 25/04/2021
Cinemes Girona i altres espais
Barcelona i altres poblacions
IEI virtual: "Covid-19 pensem-hi"
Inici: 02/02/2222  
Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI)
Lleida
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest