Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Carnaval 2021 Ulldecona

Activitat digital en línia (no presencial)

Inici: 05/02/2021
Fi: 07/02/2021
Diferents espais
Ulldecona Detall
Descripció

Arriba a Ulldecona el primer carnaval telemàtic. Una programació alternativa per tal de poder gaudir, encara que sigui telemàticament, de la gran festa de disfresses.

Els alumnes de 6è de primària de l’Escola Ramón y Cajal són els encarregats d’elaborar el Pregó de Carnaval segons el concurs organitzat per l’AMPA del centre i el mateix Ajuntament. Així, a banda del text guanyador, el seu autor/a serà qui encarnarà el personatge de Rei/na de Carnestoltes. El Pregó s’emetrà divendres, 5 de febrer, a les 17 h a les diferents xarxes socials de l’Ajuntament d’Ulldecona (Instagram i Facebook) i donarà inici a aquests dies atípics de carnestoltes.

Durant tot el cap de setmana es realitzarà un concurs fotogràfic. Per participar-hi podeu publicar fotografies disfressats amb el hashtag #CARNAVAL21ULLDECONA a Instagram. Hi haurà premis a les millors disfresses en les següents categories: infantil (de 0 a 12 anys), individual (a partir de 13 anys) i familiar (nucli de convivència). Podeu llegir les bases del concurs a https://ulldecona.cat/bases_concurs_carnaval.pdf

La llista de guanyadors/es es publicarà al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ulldecona el dilluns 8 de febrer de 2021.

A banda, des d’AMICS han preparat també una nova edició del clàssic Tribut de Carnaval, també telemàtic però sense perdre l’essència de la música en directe. Podreu trobar tota la informació l’Instagram de l’entitat. Com ells expliquen “es tracta d’una tarde de música en directe i xalera on, per la salut i lo bé de tothom, estarem cadascú a casa”. Enguany disfressa musical és lliure. Podeu compartir les vostres disfresses pel mateix directe d’instagram i/o publicant fotos amb #tributdecarnaval  #femtribut.

 


NOTA DE L'AGENDA CULTURAL:

  • La informació sobre l'espai i la geolocalització al mapa són merament orientatives, ja que l'activitat no és presencial.

 

També et pot interessar...

XIII Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta
Inici: 20/05/2021   Fi: 23/05/2021
Plaça d'Amposta
Amposta
A l’entorn de l’exposició "Lo que dicen las piedras"
Inici: 12/03/2021   Fi: 08/05/2021
Antic Molí de Cèsar Martinell
Ulldecona
Exposició "Faig pastetes”
Inici: 31/03/2021   Fi: 02/05/2021
Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera - Sala 2
La Galera
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest