Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició "Les cuques"

Inici: 15/04/2021
Fi: 28/07/2021 Detall
Museu del Joguet de Catalunya (Sala Brossa-Frègoli)
Figueres Detall
Descripció

Mostra basada en el llibre Les cuques, de Julià Guillamon

 

L’edició està formada per seixanta-un textos que s’articulen a manera de novel·la que recorre els tres estius consecutius durant els quals l’autor no va poder gaudir del contacte amb la natura. Tal com expressa Guillamon en el llibre, aquest va sorgir d’una necessitat vital: de l’enyor del bosc, dels prats i les muntanyes.

 

L’exposició aplega les làmines dissenyades per Albert Planas i Julià Guillamon que ocupen les pàgines centrals del llibre, concebudes a manera de guia de camp, on apareixen en l’ordre aproximat del llibre totes les cuques que s’hi esmenten. Junt amb aquestes, es mostren onze làmines específicament creades per tal de ser exposades que recullen algunes de les cuques del llibre. Així mateix, diferents fotografies familiars de l’autor i de cuques ha fet durant els seus passejos per la natura. L’acompanyen els clips que sobre diferents cuques i passatges del llibre ha creat Maria Padró.

 

Els visitants de la mostra han de respectar estrictament les mesures sanitàries anticovid vigents. L'ús de la mascareta, el rentat de mans amb hidrogel i el distanciament social són normes obligatòries.

 

 

També et pot interessar...

Biblioteca Carles Fages de Climent de Figueres: recursos digitals
Inici: 02/02/2222  
Biblioteca Carles Fages de Climent
Figueres
Roses Cultura a casa
Inici: 02/02/2222  
Diferents espais
Roses
Exposició "20 anys de la Biblioteca Pere Calders"
Inici: 22/01/2021   Fi: 31/12/2021
Biblioteca Municipal Pere Calders
Llançà
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest