Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

La SuperSardana de l'Any

Concert

15/05/2021 Detall
Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí
L'Espluga de Francolí Detall
Descripció

La part musical anirà a càrrec de les cobles Reus Jove i Contemporània, i amb una 2a part amb el conegut conjunt vocal Quartet Mèlt. A més a més, les votacions de les sardanes finalistes es faran exclusivament amb el mòbil, també per als assistents al concert.

 

La Final s'emetrà en directe per Catalunya Música i per l’Espluga FM Ràdio i es podrà seguir també via streaming a la pàgina electrònica del concurs. Això permetrà que tothom que estigui a casa també podrà votar per internet, si s'ha registrat prèviament.

 

El concert oferirà una 1a part amb les 8 sardanes finalistes, segons el resultat de les votacions que s'estan produint durant aquestes setmanes a través de la pàgina electrònica del certamen o els programes sardanistes col·laboradors. L'ordre d'interpretació de les sardanes serà, segons el sorteig celebrat aquest dimecres 14 d'abril, en 1r lloc, la Reus Jove i per tant, les sardanes parells de la Final les tocarà la Contemporània. La 2a part serà l'actuació del Quartet Mèlt. Aquest grup vocal va guanyar la 3a edició del programa de talents de TV· ‘Oh Happy Day’.

 

Pel que fa les votacions, els assistents al concert també hauran de votar les sardanes a través del mòbil, en lloc de paperetes i urnes, com a mesura anticoronavirus. Només es podrà exercir un vot per persona i caldrà haver-se registrat prèviament, com s'explicarà oportunament a la pàgina electrònica del concurs.

 

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i la històrica colla sardanista del municipi, la Colla Sardanista Joventut Esplugina, treballen en els actes d'homenatge als més de 50 anys de la creació de la colla, amb diversos actes, que ben aviat es presentaran.  

També et pot interessar...

Terrània. Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc
Inici: 23/09/2022   Fi: 25/09/2022
Antiga església i claustre de Sant Francesc
Montblanc
Safrània 365. Montblanc 2022
Inici: 02/04/2022   Fi: 10/12/2022
Diferents espais
Montblanc
Museu del Vidre Artesà de Vimbodí
Inici: 05/01/2022   Fi: 31/12/2022
Museu del Vidre
Vimbodí i Poblet
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest