Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició "Interseccions"

De Pilar Aymerich i Manel Armengol. Fotografia

Inici: 19/06/2021
Fi: 21/11/2021
Museu Palau Solterra
Torroella de Montgrí Detall
Descripció

L’exposició "Interseccions" és un diàleg entre els fotògrafs Pilar Aymerich (Barcelona, 1943) i Manel Armengol (Badalona, Barcelona, 1949).

 Durant la dècada dels anys setanta (aquells anys explosius que intentaven rescabalar dècades de repressió i exilis) ambdós fotògrafs, cadascú des d’un lloc i una òptica diferents, van sortir al carrer amb la voluntat de captar els moments històrics que s'esdevenien a la ciutat de Barcelona: les manifestacions en contra de la llei de l’adulteri, la diada del 1976, les vagues dels treballadors exigint millores en les condicions laborals i un llarg seguit de moments convulsos que sacsejaven una societat revoltada després d’anys de dictadura.

En aquesta exposició, que aplega més de 40 fotografies, s'hi posa de manifest que Aymerich i Armengol eren al mateix lloc; documentaven els mateixos moments i en alguna ocasió, fins i tot, escollien els mateixos protagonistes per a les seves fotografies. Anys més tard, amb l'extensa producció de tots dos damunt la taula, s'hi han trobat connexions entre fotografies (algunes força evidents i d'altres, no tant) i han tornat a dialogar uns personatges que lluitaven per aconseguir un país més lliure i menys encotillat.

 

Acte d'inauguració: el dissabte 19 de juny, de 18 a 21 h

 

Els visitants de l'exposició hauran de respectar estrictament les mesures sanitàries anticovid vigents. L'ús de mascaretes, el rentat de mans amb hidrogel i el distanciament social són obligatoris.

 

 

També et pot interessar...

Exposició "1.000 anys de ceràmica catalana. Celebrant els 40 anys de l'Associació Catalana de Ceràmica"
Inici: 12/06/2021   Fi: 27/02/2022
Fundació Mascort
Torroella de Montgrí
Fundació Vila Casas: programació virtual
Inici: 02/02/2222  
Espais VolART i altres espais
Barcelona i altres poblacions
Continguts virtuals al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí
Inici: 02/02/2222  
Museu de la Mediterrània
Torroella de Montgrí
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest