Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

XVII Festa de la Cirera. Paüls

Presencial i virtual

Inici: 05/06/2021
Fi: 07/06/2021
Diferents espais
Paüls Detall
Descripció

La Festa de la Cirera de Paüls, té per objectiu donar a conèixer l'exquisidesa que li donen al producte unes condicions climatològiques adients i les mans i el saber fer dels pagesos de Paüls.

 

Un cap de setmana per degustar tant les cireres com els productes derivats (coques, licors, melmelades..), altres productes i varietats de fruita, a més d'activitats diverses al voltant de la cultura i la tradició.

 

Els dies 6 i 7 de juny i se celebrarà en format digital. La ciutadania podrà veure tots els actes programats des de la pàgina web cireradepauls.cat, o també a través del canal de youtube, instagram o facebook de l’Ajuntament. Pel que fa a la inauguració de la XVII Festa de la cirera, anirà a càrrec de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, que donarà el tret de sortida de la festa aquest dissabte a les 10 matí.

 

Durant la jornada de dissabte s’aniran publicant vídeos d’exposicions de treballs manuals, demostracions de cuina o per acabar una actuació de l’orquestra Atalaia de Paüls. També dissabte s’entregarà el premi a la millor cirera del 2020. Els actes continuaran l’endemà diumenge amb la publicació de 7 de vídeos que permetran a la població gaudir d’imatges d’arxiu i visualitzar l’artesania, tradició i cultura popular. I a la tarda es farà una trobada en línia de jotes, on es podrà escoltar la xaranga Tal com Sona de Paüls que interpretarà, a banda de la jota local, les d’Horta de Sant Joan, Pinell de Brai, Prat de Comte i Benifallet. Abans de finalitzar la XVII edició, es farà entrega del pes en cireres. Així tindrà lloc un sorteig entre totes aquelles persones que han comprat cireres a través de la pàgina cireradepauls.cat. El premi equival a 34 kg, 17 caixes de cireres, tantes caixes com edicions porta la fira.  

També et pot interessar...

Exposició "Ballar El Moro. Danses festives de moros i cristians a la Mediterrània Occidental"
Inici: 30/08/2021   Fi: 21/10/2021
Campus Extens de la URV a Tortosa - vestíbul
Tortosa
Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a l'Ampolla
Inici: 25/09/2021   Fi: 10/10/2021
Diferents establiments
L'Ampolla
Exposició "Tortosa, de la cultura, capital"
Inici: 30/08/2021   Fi: 03/10/2021
Fincas Baix Ebre
Tortosa
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest