Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Clàssics L'Escala-Empúries 2021

Cicle de concerts  

Inici: 05/06/2021
Fi: 04/12/2021
Esglésies Parroquials de Sant Martí d'Empúries i de Sant Pere de L'Escala i Alfolí de la Sal
L'Escala Detall
Descripció

Clàssics L'Escala-Empúries 2021 aplega 9 concerts:

 

  • Dissabte 5 de juny (19 h) a l'Església Parroquial de Sant Martí d'Empúries: concert de Pere Puig Griessenberger. Hi interpretarà obres de Rakhmàninov. 
  • Divendres 6 d'agost (20 h) al pati de l'Alfolí de la Sal: Gradus Jazz. Hi presentaran un programa de folklore i jazz fusió.
  • Dissabte 14 d'agost (22 h) a l'Església Parroquial de Sant Pere de L'Escala: Festival Chamber Orchestra amb Joanna Röhring (violí) i sota la direcció de Horst Sohm. Hi interpretaran obres de Mozart i Beethoven.
  • Dissabte 21 d'agost (20 h) al pati de l'Alfolí de la Sal: concert de Nora Bosch (piano). Hi interpretarà peces de Saint-Saëns, Ravel, Strauss, Liszt i altres.
  • Dissabte 11 de setembre (19 h) a l'Església Parroquial de Sant Martí d'Empúries: concert  d'Anna Urpina (violí barroc), Eva del Campo (clavicèmbal) i Guillermo Turina (violoncel). Hi interpretaran obres de Biber, Castello, de la Guerre i Händel.
  • Dissabte 25 de setembre (19 h) a l'Església Parroquial de Sant Martí d'Empúries: concert de Massimo Folliero (piano). Hi interpretarà peces de Chopin.
  • Dissabte 9 d'octubre (19 h) a l'Església Parroquial de Sant Martí d'Empúries: concert de Carles Font (piano). Hi interpretarà obres de Mompou, Debussy i Albéniz.
  • Dissabte 30 d'octubre (19 h) a l'Alfolí de la Sal (19 h). concert de Marçal Font (piano) i Martí Aiguabella (piano). Hi interpretaran obres de Beethoven, Rakhmàninov, Gershwin i clàssics del jazz.
  • Dissabte 4 de desembre (18 h) a l'Alfolí de la Sal: concert de Numil Guerra (soprano) i Esther Pinyol (arpa). Hi interpretaran peces de Toldrà, Mompou, Gerhard, Verdi, Albert i cançons populars catalanes.

 

#ciclesifestivalsmusicals

 

Els assistents als diferents concerts hauran de respectar estrictament les mesures sanitàries anticovid vigents.

També et pot interessar...

GIOrquestra & Marc Timón
Inici: 18/12/2021  
Teatre Municipal El Jardí
Figueres
CLIMA
Inici: 04/12/2021  
Sala La Cate
Figueres
Festival Terrer Priorat
Inici: 22/08/2021   Fi: 04/12/2021
Mas de Sant Marcell i altres espais
Cornudella de Montsant i altres poblacions
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest