Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Visita guiada "Explora Montblanc"

Inici: 13/07/2021
Fi: 25/12/2021 Detall
Diferents espais
Montblanc Detall
Descripció

Visita guiada familiar "Explora Montblanc", només apta per a exploradors i exploradores que coneixeran les curiositats i els llocs més singulars de la vila medieval.

 

Una tasca encarregada a l’historiador montblanquí Àlex Rebollo, especialitzat en la gestió cultural i del patrimoni, i guia de Montblanc.

 

La visita incideix més en el «com» s’explica que en el «què» s’explica. La singularitat ve donada per un discurs més proper i accessible, no tan centrat en fets històrics o la importància d’aquests sinó en la difusió de curiositats o singularitats de la vila, mirant de contraposar-les amb referents actuals.

 

Amb un llenguatge distès, fonamentat, proper i inclusiu es pretén fer èmfasi en recursos o elements que poden resultar més atractius per a infants i joves com el ric bestiari de l’enteixinat gòtic de l’església de Sant Miquel, la llegenda de Sant Jordi o la del gegant adormit.

 

Per a propiciar l’experimentació i la descoberta per part del visitant tots disposaran d’una eina que facilita l’observació: uns binocles. El discurs es complementarà amb un dossier amb materials gràfics que permetrà de forma didàctica anar assimilant conceptes a partir d’imatges.

 

 

També et pot interessar...

Tardor Cultural a Montblanc
Inici: 22/10/2021   Fi: 31/10/2021
Diferents espais
Montblanc
Acte de lliurament dels Premis d'Honor de la Conca de Barberà
Inici: 25/10/2021  
Palau Alenyà
Montblanc
La Conca 5.1 - 10 anys
Inici: 01/02/2021   Fi: 04/12/2021
Museu de la Vida Rural i altres espais
L'Espluga de Francolí i altres poblacions
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest