Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Sant Magí a Tarragona

Festa Major d'estiu

Inici: 16/08/2021
Fi: 19/08/2021
Diferents espais
Tarragona Detall
Descripció

Sant Magí és el copatró de Tarragona, i en honor seu se celebra la festa major d'estiu.

 

Amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 i seguint les recomanacions del PROCICAT, Sant Magí presenta una programació adaptada a les circumstàncies, però recupera dues activitats tradicionals com son la Baixada de l’aigua des de la Brufaganya i les Contalles de Sant Magí. La distribució de l’aigua seguirà l’esquema de l’any passat, amb un repartiment descentralitzat els dies 18 i 19 d’agost. L’Esbart Santa Tecla tornarà a fer la tradicional representació de Les Contalles de Sant Magí a la plaça de l’Escorxador el dia 15 d’agost, tot i que l’aforament serà limitat amb reserva prèvia.

 

El Teatre Auditori del Camp de Mart seguirà l’escenari per excel·lència de activitats culturals de la ciutat, que donarà cabuda tant a les grans cites musicals de Sopa de Cabra el dia 16 i Miki Núñez el dia 17 d’agost; com també acollirà de manera excepcional i a causa de les restriccions sanitàries actuals, la iMAGInada, el festival de l’aMt i el festival Minipop. 

 

La Imaginada envairà tant els jardins com l’auditori del Camp de mart del 12 al 15 d’agost. Quatre dies en què aquest espai per a la Llibertat d’Expressió organitzat pel col·lectiu La iMAGInada oferirà tot un ventall d’ actes programats per a tots els públics.

 

També durant el mes d’agost, el Minipop tornarà a aquest escenari, com ja va fer l’any passat, amb un format diferent però el mateix esperit de sempre: música i cultura contemporània per tots els públics en un espai pensat per compartir experiències.

 

Podeu ampliar la informació de la Festa Major de Sant Magí 2021 a Tarragona al web municipal.

També et pot interessar...

55è Aplec Baix Camp
Inici: 19/09/2021  
Santuari de Misericòrdia
Reus
Activitats del Patrimoni Indià
Inici: 17/09/2021   Fi: 19/09/2021
Nucli antic
Torredembarra
Fira del Vent
Inici: 16/10/2021   Fi: 17/10/2021
Recinte firal de La Fàbrica
El Pla de Santa Maria
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest