Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició "Exposar · No exposar-se · Exposar-se · No exposar"

Inici: 24/09/2021
Fi: 09/01/2022 Detall
Arts Santa Mònica
Barcelona Detall
Descripció

Sota el títol "Exposar · No exposar-se · Exposar-se · No exposar", es presenta el primer cicle de programació del nou Santa Mònica. L’exposició orbita al voltant d’una sèrie de preguntes que es deriven dels mateixos processos de desconstrucció i reconstrucció d’un centre d’arts en els àmbits institucional, arquitectònic i simbòlic.

 

La primera gran exposició del nou Santa Mònica revela i qüestiona els mecanismes expositius: els físics però invisibilitzats, i els immaterials que romanen a l’ombra per la seva pròpia naturalesa. S’exposa la tecnologia (alta i baixa) que s’amaga darrere de les obres, les arquitectures que hi ha darrere dels attrezzos, els focus... Però també s’exposen els gestos institucionals i els (des)afectes que hi ha amagats en qualsevol exposició; i les persones, les que són artistes i les que no ho són, els diversos cossos, amb funcions segmentades, que aguanten des de la base tot el treball creatiu que es presenta finalment en un centre d’arts.

 

El cicle testa durant setze setmanes els mecanismes d’exhibició i difusió amb què treballa i treballarà el centre. Un organisme viu, mutable, permanentment en transformació, que ofereix lectures diverses a cada visitant i noves capes en cada visita.

 

Més informació de l'exposició "Exposar · No exposar-se · Exposar-se · No exposar" al web de l'Arts Santa Mònica.

També et pot interessar...

Exposició "París Barcelona"
Inici: 05/11/2021   Fi: 05/02/2022
Galeria Gothsland
Barcelona
Exposició "Ceci n'est pas una revolució"
Inici: 28/10/2021   Fi: 09/01/2022
Museu de l'Hospitalet Casa Espanya
L'Hospitalet de Llobregat
Fundació Joan Miró: recursos online
Inici: 02/02/2222  
Fundació Joan Miró
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest