Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Per amor a les Arts 2021-2022

Cicle de cinema en diàleg amb les altres arts

Inici: 05/10/2021
Fi: 14/06/2022
Filmoteca de Catalunya
Barcelona Detall
Descripció

Malgrat les dificultats, la cinquena temporada de "Per amor a les Arts" va superar les limitacions imposades per la pandèmia de coronavirus. La Filmoteca de Catalunya i Museu Nacional emprenen doncs la sisena amb el convenciment que la cultura és un bé essencial que cal reivindicar, sense oblidar la importància de la presencialitat ni la riquesa de la transversalitat.

 

Cada dimarts, d’octubre a juny, la Filmoteca acollirà sessions de cinema vinculades amb l’activitat d’altres equipaments i institucions del país relacionades amb la pintura, el teatre, la dansa, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera. Les projeccions seran presentades per persones expertes en les matèries a fi d’incentivar el diàleg entre les diverses manifestacions artístiques, amb el cinema com a llenguatge universal que les uneix a totes.

 

Ara mateix, a més de la Filmoteca i el Museu Nacional, les institucions que participen en la programació són les següents: L’Auditori, la Fundació Mies van der Rohe, el Gran Teatre del Liceu, la Institució de les Lletres Catalanes, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el Teatre Lliure, el Teatre Nacional de Catalunya, la Fundació Joan Miró, el FAD (Foment de les Arts Decoratives) i el Museu del Disseny.

 

Més informació del cicle "Per amor a les Arts" al web de la Filmoteca de Catalunya.

També et pot interessar...

Desembre a l'Auditori Barradas
Inici: 01/12/2021   Fi: 31/12/2021
Auditori Barradas
L'Hospitalet de Llobregat
Novembre a l'Espai Maragall, Centre d'Arts Escèniques de Gavà
Inici: 01/11/2021   Fi: 30/11/2021
Espai Maragall, Centre d'Arts Escèniques de Gavà
Gavà
Novembre al Teatre de la Garriga
Inici: 01/11/2021   Fi: 30/11/2021
Teatre de la Garriga
La Garriga
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest