Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició "Sant Cugat terra d'artistes"

Inici: 01/10/2021
Fi: 30/12/2021
Canals Galeria d'Art
Sant Cugat del Vallès Detall
Descripció

"L’any 1972 Canals va crear l’eslògan “Sant Cugat, terra d’artistes”, que ràpidament es va fer popular, per a potenciar els artistes que en aquells anys iniciaven la seva trajectòria, ò que venien a viure a Sant Cugat.

 

L’exposició comença amb Josep Grau Garriga, que ha estat el primer artista professional de la ciutat en el segle XX i amb la primera pedagoga d’art a Sant Cugat, la Teresa Farrés. Fins a deu artistes que conformen la mostra, de diferents generacions, amb els quals iniciem el nostre relat de l’art del Segle XX a Sant Cugat.

 

Exposen: Carmen Anzano, Sergi Barnils, F. Cabanas-Alibau, Martín Carral, Casademont le Vieux, Neus Colet, Teresa Farrés, Pere Formiguera, Josep Grau Garriga i Salvador  Joanpere.

 

Aquests artistes ens mostren dibuix, pintura i fotografia i són alguns dels creadors representatius dels darrer mig segle d’art a la ciutat.

 

A partir dels anys ’70 hi ha molt moviment creatiu a la ciutat i aquesta és només una petita mostra d’alguns lluitadors que encara avui segueixen mostrant les seves obres al país i a fora. Actualment, la ciutat compta amb uns quaranta artistes professionals, que mostren de manera regular les obres a molts indrets, sense oblidar els artistes aficionats, de totes les edats, que creen l’ambient idoni per poder dir que Sant Cugat és terra d’artistes.

 

Aquesta temporada, la galeria es centrarà en exposicions d’artistes vius de la ciutat que destaquen a nivell internacional.
Som una de les galeries mes   antigues del territori  i formem part de l’associació Galeries d’art de Catalunya."

Més informació sobre l'exposició "Sant Cugat terra d'artistes" al web de la galeria.

També et pot interessar...

Exposició "El celler cooperatiu"
Inici: 07/10/2021   Fi: 15/05/2022
Museu de Sant Cugat Museu Casa Cal Gerrer
Sant Cugat del Vallès
Exposició "Tornar a l'ànima"
Inici: 19/10/2021   Fi: 12/12/2021
Museu de Sant Cugat (Sala Capitular)
Sant Cugat del Vallès
Exposició "Vila de Sant Cugat, 900 anys. Del 1120 al futur"
Inici: 01/06/2021   Fi: 09/01/2022
Museu de Sant Cugat
Sant Cugat del Vallès
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest