Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició "Antològica de la Biennal de Ceràmica del Vendrell"

Inici: 05/10/2021
Fi: 27/11/2021 Detall
Sala Portal del Pardo
El Vendrell Detall
Descripció

El Vendrell, com a punt de referència terrissaire i d'indústries ceràmiques, el 2001 va iniciar diverses activitats amb la voluntat de recuperar i difondre l'art de la ceràmica. Amb la I Biennal de Ceràmica s'encetava un nou projecte per mostrar la producció contemporània de la ceràmica decorativa als Països Catalans. Veient l'acceptació, en la tercera edició es van obrir fronteres i al certamen s'hi podia presentar ceramistes d'arreu del món.

 

En aquesta exposició es pot contemplar la ceràmica de diferents estils i procedències amb els tres premis de cadascuna de les 10 edicions que s'han dut a terme fins ara i veure la creativitat d'uns artistes que s'expressen mitjançant el fang. A partir d'aquesta matèria primera han arribat a crear peces úniques gràcies a les hores que han dedicat a la investigació i l'experimentació de noves tècniques.

 

Els artistes premiats de les 10 edicions de la Biennal de Ceràmica són: Rosa Cortiella, Alison Tinker, Montserrat Altès, Maria Pallejà, Mónica Fernández, Judith Fernández, François Ruegg, Heitor Figuereido, Concha Régné, Rebecca Maeder, Rachèle Rivière, Petra Benndorf, Rafael Pérez, Eulàlia Oliver, Orly Nezer, Monique Wuarin, Simcha Even-Chen, Tood Shanafelt, Pálma Babos, Andrew Casto, Miguel Molet, Xi Liu, Thérèse Lebrun, Juan Ortí, Isabel Alfaro, Roser Oter, Silvia Granata, Olga Simonova i Mingshu Li.

També et pot interessar...

Museu Pau Casals: continguts online
Inici: 02/02/2222  
Museu Pau Casals
El Vendrell
Exposició "Ramon Calsina & Miquel Villà: dos llenguatges"
Inici: 15/10/2021   Fi: 09/01/2022
Museu Deu
El Vendrell
Exposició fotogràfica de Sergi Martínez
Inici: 05/11/2021   Fi: 17/04/2022
Destil·leria Ecomuseu de la Mar
Calafell
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest