Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Visita virtual a la Casa Navàs de Reus

Activitat digital en línia (no presencial)

02/02/2222
Casa Navàs
Reus Detall
Descripció

La Casa Navàs va marcar una clara evolució del llenguatge arquitectònic de Lluís Domènech i Montaner. Des de bon començament va reunir un equip de col·laboradors de gran nivell i els va deixar treballar amb plena llibertat, un gest molt poc habitual en l’època. Especialment estreta va ser la seva relació amb el decorador Gaspar Homar; es van complementar tan bé que en les obres d’interiorisme de la casa sovint és difícil esbrinar on comença la feina d’un i on acaba la de l’altre. Amb tot, la part més arquitectònica correspon quasi sempre a Domènech i Montaner, i els llums, la fusteria, el mobiliari i els brodats a Gaspar Homar.

Aquesta no és l’única obra destacada a la ciutat de Reus del cèlebre arquitecte. Domènech i Montaner també va dissenyar l’Institut Psiquiàtric Pere Mata, la Casa Rull i la Casa Gasull.

 

NOTA DE L'AGENDA CULTURAL:

  • El caràcter virtual d'aquesta activitat fa que la informació que es mostra en aquest article pel que fa a les dates d'inici i fi no sigui rellevant sinó que es tracta simplement d'un recurs tècnic del programa de l'Agenda Cultural, ja que l'activitat no té un límit temporal definit per l'organitzador.

També et pot interessar...

Biblioteca Digital del Centre de Lectura de Reus
Inici: 02/02/2222  
Centre de Lectura
Reus
Ruta del Modernisme "Reus 1900"
Inici: 22/01/2022   Fi: 24/12/2022
Punt de sortida: Oficina Turisme
Reus
Exposició “Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona” a Reus
Inici: 16/09/2022   Fi: 15/10/2022
Centre de Lectura de Reus - Sala Fortuny
Reus
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest