Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Setmana Bio a Torredembarra

Inici: 18/10/2021
Fi: 24/10/2021
Cal Bofill i altres espais
Torredembarra Detall
Descripció

Dins del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament, l’Associació Mediambiental La Sínia serà l’encarregada de dur a terme tot un seguit d’activitats per donar a conèixer l’alimentació ecològica i evitar el malbaratament.

 

Dilluns 18 d’octubre (17 h) a la Biblioteca Mestra Maria Antònia - Club de lectura d’àlbum il·lustrat: “Ennuvolat amb risc de mandonguilles” de Judi i Ron Barrett

En col·laboració amb la Biblioteca, es farà una tertúlia amb nens i nenes que hagin llegit el conte relacionat amb l’alimentació ecològica i la importància de no malbaratar els aliments. Durant tota la setmana, la Biblioteca tindrà un recull de contes, revistes i llibres relacionats amb la Setmana Bio. Cal inscripció prèvia al 667 17 12 91.

 

Dimecres 20 d’octubre (17 h) a Cal Bofill - Taller “Mengem sa sense malbaratar”
Es parlarà de l’alimentació ecològica i de temporada i de com disminuir el malbaratament alimentari a casa: planificar la compra i els menús, organització de la nevera, etc.

El taller s’enregistrarà, s’editarà i es compartirà a les xarxes socials de l’Ajuntament i de les entitats que prenen part en el programa d’educació ambiental de Torredembarra.

 

Divendres 22 d’octubre (17 h) - Taller “Cuina d’aprofitament”
Amb aliments ecològics es compartiran i prepararan diferents receptes: cremes, truites, conserves,... que es podran fer amb restes d’altres àpats o parts d’aliments que habitualment desestimem. El taller s’enregistrarà, s’editarà i es compartirà a les xarxes socials de l’Ajuntament i de les entitats que prenen part en el programa d’educació ambiental de Torredembarra.

 

Dissabte 23 d’octubre (11 h) a Cal Bofill - Taller “Com fer compost a casa”
Taller presencial per donar a conèixer les diferents opcions a l'hora de fer el compost amb els residus domèstics i de jardí, resoldre dubtes i qüestions al respecte, d'una manera molt pràctica. El taller s’enregistrarà, s’editarà i es compartirà a les xarxes socials de l’Ajuntament i de les entitats que prenen part en el programa d’educació ambiental de Torredembarra.

També et pot interessar...

Exposició "Consum sostenible”
Inici: 01/11/2021   Fi: 30/11/2021
Cal Bofill
Torredembarra
Exposició "Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona"
Inici: 02/11/2021   Fi: 27/11/2021
Sala Lluís d’Icart
Torredembarra
Far de Torredembarra: visita virtual
Inici: 02/02/2222  
Far de Torredembarra
Torredembarra
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest