Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Tardor Cultural a Montblanc

Inici: 22/10/2021
Fi: 31/10/2021
Diferents espais
Montblanc Detall
Descripció

Primer cicle de tardor, una nova iniciativa que agrupa diferents activitats culturals organitzades per associacions del municipi, un total de 8 propostes que representaran 20 activitats durant els deu dies del cicle:

  • La Festa Llibre 2021, del 22 al 24 d’octubre, organitzada per L’Escarritx, amb pregó, parades de llibres, presentacions, actuacions, ruta literària, gala d’entrega de premis o trobada de punts de llibre.
  • La Mostra Nacional de Teatre Amateur, el dissabte 23 d’octubre al Centre Cultural Sant Jordi, organitzada pel Grup de Teatre Fila Zero, que comptarà amb una representació teatral a càrrec del Grup Escènic de l’Ametlla de Mar.
  • Ecosistemes de Montblanc, el diumenge 24 d’octubre, organitzat pel Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà, amb una passejada a l’entorn fluvial del Francolí i a la Font de la Ceba.
  • El Concert Líric, el diumenge 24 d’octubre a l’antic Hospital de Santa Magdalena, amb un recital d’àries d’òpera, sarsuela i cançó, a càrrec de la soprano Forasté, el baríton MiguelFont, el tenor Josep Ma. Cardona i la pianista Alicia Gutíerrez.
  • El passatge del terror Sicarius, els dies 29, 30 i 31 d’octubre a l’Església de Sant Francesc, a càrrec dels Dimonis de Montblanc.
  • Safrània/La Conca 5.1, el dissabte 30 d’octubre al restaurant el Molí del Mallol, amb un Tast de vins, organitzat des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc.
  • La Castanyada 2021, el diumenge 31 d’octubre, amb venda de castanyes a la Plaça Major per part de l’Agrupament Escolta Mare de Déu de la Mercè de Montblanc.
  • El Concert de Sardanes, el diumenge 31 a l’Església de Sant Miquel, organitzat pel Grup Sardanista de Montblanc, que comptarà amb l’espectacle musical “Xaxu. Diàlegs i moments vitals”.

També et pot interessar...

Els Pastorets de Montblanc
Inici: 26/12/2021   Fi: 02/01/2022
Teatre del Centre Cultural Sant Jordi
Montblanc
Els Pastorets de Falset
Inici: 02/01/2022  
Teatre L'Artesana
Montblanc
Els Pastorets de l'Espluga de Francolí
Inici: 25/12/2021   Fi: 02/01/2022
Teatre del Casal de l'Espluga de Francolí
L'Espluga de Francolí
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest