Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició “Juntes i visibles”

Fotografia

Inici: 26/11/2021
Fi: 23/12/2021 Detall
BiciHub (Edifici Can Picó)
Barcelona Detall
Descripció

Una exposició fotogràfica que s'inaugura coincidint amb el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Explica les històries sobre precarietat laboral, assetjament i desigualtat que han hagut de viure a l’entorn laboral deu dones, només pel fet de ser-ho.

No són casos aïllats, sinó reflex d'una situació massa comuna, d'aquí que aquesta mostra vulgui conscienciar la població i denunciar aquests casos. Són testimonis anònims, però reals, als quals la fotògrafa Daniela Medina aporta la mirada artística.

A la sala es poden veure les creacions fotogràfiques de Medina, acompanyades dels testimonis de les dones i d'un element participatiu en forma d'un mural en el qual totes les persones visitants podran participar i dir la seva. És un projecte impulsat per Barabara Educació SCCL amb el suport econòmic de Barcelona Activa, mitjançant la convocatòria Impulsem el que fas 2020.  

Per inaugurar la mostra, el divendres, 26 de novembre, a les 19 h, hi haurà un concert de Lidia Uve, una cantautora de Barcelona que es defineix com una artista "reivindicativa, feminista, lírica, poètica, dolça i transgressora". L’actuació serà a l’aire lliure i complirà amb totes les normes contra la covid-19.

Més informació sobre l'exposició “Juntes i visibles”.

També et pot interessar...

Exposició "L'home nu"
Inici: 30/09/2221   Fi: 09/01/2222
Museu Abelló
Mollet del Vallès
Exposició "Desviament"
Inici: 17/02/2022   Fi: 24/04/2022
Centre d'Art Tecla Sala
L'Hospitalet de Llobregat
Cicle d'exposicions "Salt i immersió"
Inici: 20/01/2022   Fi: 15/01/2023
Fundació Joan Miró
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest