Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Setmana de l’art a Catalunya

Exposicions i activitats relacionades amb l'art

Inici: 25/11/2021
Fi: 03/12/2021
Diferents espais de les comarques barcelonines i altres espais
Barcelona i altres poblacions Detall
Descripció

L’associació de les Galeries d’Art de Catalunya (GAC) organitza enguany la primera edició de la Setmana de l’art a Catalunya, una nova iniciativa destinada a donar relleu i crear vincles entre les entitats que treballen les arts visuals de tot el territori.

 

Posicionar l’art com un element central de l’ecosistema cultural, fomentar-lo entre les noves generacions, afavorir la interrelació entre els agents expositius públics i privats i subratllar el paper rellevant que les galeries d’art tenen com a transmissors dels seus valors formatius són els tres eixos sobre els quals pivota la Setmana de l’Art a Catalunya.

 

La voluntat de les GAC a l’hora de plantejar aquesta iniciativa és facilitar el diàleg entre les entitats que treballen, tant a Barcelona com en el conjunt de Catalunya, amb el seu públic. És per això, que a banda de les galeries d’art associades que s’estenen arreu del territori, la Setmana de l’Art comptarà amb la participació d’una quarantena de museus, fundacions i centres d’art.

 

Un centenar de propostes adreçades a públics de tota mena formen part de la Setmana de l'art, que aplega exposicions en espais de titularitat pública i privada. Entre els actes que fomenten l’apropament de l’art al públic de forma més directa hi ha un programa de rutes per itineraris artístics, a més de presentacions, diàlegs i conferències. Paral·lelament, les activitats adreçades als més joves adquiriran un protagonisme especial, sempre pensant en fomentar el gust dels públics nous per la creació artística.

 

Més informació sobre la Setmana de l'art a Catalunya.

També et pot interessar...

Fundació Mies van der Rohe: recursos online
Inici: 02/02/2222  
Pavelló Mies van der Rohe
Barcelona
Exposició "Arxius Lambda"
Inici: 29/10/2021   Fi: 20/02/2022
La Virreina Centre de la Imatge - Palau de la Virreina
Barcelona
Exposició "Derelictes"
Inici: 25/11/2021   Fi: 13/02/2022
Fundació Arranz-Bravo
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest