Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

elPetit

Festival Internacional d'Arts per a la primera infància

Inici: 13/11/2021
Fi: 28/11/2021
laSala / Teatre Principal / Fundació 1859 Caixa Sabadell / L'Estruch / Biblioteca Vapor Badia / Biblioteca de Ponent i altres espais
Sabadell i altres poblacions Detall
Descripció

Aquest 2021, el Festival elPetit recupera la presencialitat inundant d’experiències artístiques en viu més de 25 espais a 12 ciutats del territori. L’edició d’enguany centra la mirada en  l’oportunitat de (re)descobrir, (re)pensar, (re)crear i (re)trobar-se a través de les Arts. El Festival elPetit construeix el temps i l’espai per obrir la porta a nous mons, presencials i virtuals, que despertin els sentits, les emocions i la imaginació dels/les més petits/es. Mitjançant una programació contemporània, elPetit reafirma el seu compromís amb la qualitat i la innovació amb una selecció de les millors propostes del moment en l’àmbit nacional i internacional.

 

A més, el Festival elPetit compte amb espai per a la recerca, la formació, el diàleg i el networking en el marc del VI Encontre internacional d’Arts per a la (primera) infància (18-21 nov.). Una trobada oberta a mestres i professionals que inclou conferències de perfils de referència en el sector, debats, tallers i molt més! Una mirada completa per abordar la situació actual i el futur de les Arts en la (primera) infància.

 

Podeu consultar el detall de la programació al web del Festival elPetit.

També et pot interessar...

Cicle d'Òpera a Catalunya
Inici: 20/10/2021   Fi: 22/05/2022
Teatre Municipal La Faràndula i altres espais
Sabadell i altres poblacions
Bob Marley for babies
Inici: 06/02/2022  
Auditori Miquel Pont
Castellar del Vallès
He matat un tio
Inici: 11/02/2022  
Sala Josep Brossa (La Patronal)
Sant Quirze del Vallès
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest