Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Mercat Medieval de Vic

Inici: 04/12/2021
Fi: 08/12/2021 Detall
Espais diferents
Vic Detall
Descripció

El Mercat Medieval torna a Vic, on aquests dies es recrea l'època medieval amb expositors que presenten una oferta àmplia i diversa: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre altres productes. La celebració arriba enguany a l'edició número vint-i-cinc.

 

Al Mercat Medieval també hi ha espais de restauració on se serveixen creps, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes. Enguany, les tavernes estan agrupades en tres àmplies zones: el parc de Jaume Balmes, les Adoberies i la zona cèntrica del Passeig.

 

La novetat d'enguany és que no hi haurà parades al centre històric de la ciutat per evitar aglomeracions als carrers més estrets. Les parades seran fora muralla. Una altra novetat és  que l'Assalt de l'Altarriba torna amb una nova història, personatges diferents i noves ubicacions però amb la mateixa posada en escena de sempre.  Aquest any anomenada La Trifulga de l'Altarriba es presenta amb una escenografia diferent, ja que es prescindeix dels espais tancats i les escenes es representen a l’aire lliure.

 

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb activitats lúdiques de tota mena i per a totes les edats: activitats infantils, música, balls, recreació d’oficis i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers propers al centre històric de la ciutat i contribueixen a transportar al passat els veïns i veïnes i les persones que visiten la localitat.

 

Més informació sobre l'edició de 2021 del Mercat Medieval de Vic.

També et pot interessar...

Fira de Santa Llúcia a Prats de Lluçanès
Inici: 12/12/2021   Fi: 22/12/2022
Espais diferents
Prats de Lluçanès
La Bella Tour
Inici: 06/02/2022  
Teatre Eliseu
Roda de Ter
Viladrau, cultura i natura al cor del Montseny: recursos en línia
Inici: 02/02/2222  
Diferents espais
Viladrau
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest