Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició "París Barcelona"

La visió femenina de la Belle Époque

Inici: 05/11/2021
Fi: 05/02/2022 Detall
Galeria Gothsland
Barcelona Detall
Descripció

La mostra ofereix una nova visió de la relació entre ambdues capitals, París i Barcelona a través d’una mirada en clau feminista. El recorregut partirà de models com Madeleine de Boisguillaume, Stéphanie Nantas, Clo-clo, Júlia Peraire i es completarà amb la visió femenina d’artistes com Suzanne Valadon, Georgette Agutte, Lucie Cousturier i Olga Sacharoff. Tanmateix, mirarà de crear un diàleg entre les models, muses del moment i els artistes que les van immortalitzar, tals com Ramon Casas, Santiago Rusiñol, Toulouse-Lautrec o Alphonse Mucha.

 

Coincidint amb el 50è aniversari de la galeria Gothsland, l’empresa cultural de la família Pinós-Guirao, commemorarà la celebració amb aquesta gran exposició, on es reuniran més de 300 obres, la majoria d’elles pictòriques, però el visitant també trobarà escultures, mobiliari i arts decoratives. L’exposició s’enriquirà amb obres del Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu Cau Ferrat de Sitges, la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, la Fundació AMYC i de col·leccions particulars.

 

Per primera vegada, a més, l’exposició tindrà dues seus, el Museu del Modernisme de Barcelona —que torna a reobrir les portes— i la pròpia galeria. La mostra es podrà visitar fins el de 5 febrer del 2022.

 

Més informació al web de la Galeria Gothsland

També et pot interessar...

Exposició "Redonda redonda"
Inici: 25/11/2021   Fi: 15/05/2022
Centre d'Art Tecla Sala
L'Hospitalet de Llobregat
La creu de Sant Joan de les Abadesses: una obra d'art excepcional
Inici: 02/02/2222  
Museu Episcopal de Vic
Vic
Exposició "Les formes en els atuells ceràmics"
Inici: 14/01/2022   Fi: 20/02/2022
Museu del Càntir d'Argentona
Argentona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest