Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició "Generació [Re]. Continuïtat o canvi?"

Inici: 04/03/2022
Fi: 08/01/2023 Detall
Museu de la Vida Rural
L'Espluga de Francolí Detall
Descripció

L'exposició amb el títol de "Generació [Re]. Continuïtat o canvi?", aborda els moments de crisi com a punts de partida en què la societat decideix què vol ser i el futur que tindrà.

 

La mostra comissariada per Alex Rebollo i Anna M. Andevert explora temes com ara el despoblament i el repoblament, l’aïllament i la hiperconnectivitat o l’immobilisme, i se centra en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 11: ciutats i comunitats sostenibles. Aquesta temàtica serà també un dels eixos conductors de la programació d’aquest 2022 de l’MVR.

 

On i com volem viure? La COVID-19 és, en la història de la humanitat, una nova crisi o una nova oportunitat? Fent un paral·lelisme amb la crisi de la fil·loxera, l’exposició se serveix de l’art contemporani, la cerca de dades i la promoció de projectes transformadors per proposar al públic un recorregut amb un eix central: la comunitat com a eina per mantenir l’equilibri.

 

Comptarem amb obres de Joana Moll, Modest Cuixart, Núria Rion, Marc Anglès o Perejaume. Uns artistes que ajudaran al visitant a fer-se preguntes incòmodes, a qüestionar-se, per exemple, sobre el lligam amb el territori o els recursos.

 

L’acte d’inauguració comptarà amb parlaments, visites, música, una intervenció artística i un piscolabis i serà el punt de partida d’un programa anual d’activitats culturals i una proposta educativa per la sostenibilitat.

 

A més, la roda de premsa s’oferirà en directe a través del canal de Youtube del museu en aquest enllaç. 

 

També et pot interessar...

Coves de l'Espluga de Francolí: recorregut virtual 
Inici: 02/02/2222  
Coves de l'Espluga
L'Espluga de Francolí
Cicle de Tallers amb Sarga
Inici: 19/02/2022   Fi: 17/12/2022
Centre Cívic
Vimbodí i Poblet
Tres grans monestirs reials: Poblet, Vallbona i Santes Creus
Inici: 09/09/9999  
Monestir de Santa Maria de Poblet i altres espais
Vimbodí i Poblet i altres poblacions
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest