Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Model. Festival d'Arquitectures de Barcelona

Inici: 05/05/2022
Fi: 15/05/2022 Detall
Diversos espais
Barcelona Detall
Descripció

Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona, coorganitzat per l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), neix com a primera gran cita de la Capitalitat Mundial de l'Arquitectura UIA-Unesco de Barcelona.

 

Del 5 al 15 de maig, un circuit de 7 quilòmetres que delimita la frontera entre Ciutat Vella i l’Eixample, serà l’escenari de la primera edició del festival. Comptarà amb 10 instal·lacions físiques i de realitat augmentada experimentals a l’espai públic, dinar populars, rutes, workshops i debats, que ens convidaran a re-descobrir la ciutat i a nosaltres mateixos.

 

Amb una sèrie de debats a espais emblemàtics de la ciutat, incloent un homenatge a Oriol Bohigas, una fira de llibres d’arquitectura internacionals a la plaça Reial, exposicions i més d’un centenar d’activitats organitzades per entitats independents, aquesta primera edició del festival engega amb el tema Re-Créixer i la intenció de repensar com volem imaginar, construir i habitar la ciutat del futur.
   

Més informació sobre el Model al web de l'organització

També et pot interessar...

Exposició "Crims l'exposició"
Inici: 26/10/2022   Fi: 10/04/2023
Palau Robert. Centre d'Informació de Catalunya. Sala 2
Barcelona
Exposició "Visions expandides"
Inici: 27/04/2023   Fi: 27/08/2023
CaixaForum Barcelona
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest