Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Jornades Musicals Ermita de la Pietat. Ulldecona

La ingravidesa

Inici: 05/06/2022
Fi: 28/08/2022 Detall
Ermita de la Pietat
Ulldecona Detall
Descripció

Les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat (JEMP) d'Ulldecona, estrenen enguany un mercat del vinil i un carnaval romà. Els concerts es fan tots els diumenges de juny i juliol i es clourà el 28 d'agost coincidint amb el tancament del festival Eufònic.

 

Magnet Man, Ogun Afrobeat, Capsula, Los Sustos, Mark Sultan, Joel Sarakula o Barrence Withfield & The Savages formen el cartell més internacional de les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona, un cicle que és un dels principals certàmens culturals de l'estiu a les Terres de l'Ebre.

  • El 26 de juny - Primer Mercat del Vinil a l'Ermita, una jornada amb una desena de paradistes i moltes activitats
  • Tallers d'adoctrinament musical per als infants, i que acabarà amb el concert del canadenc Mark Sultana aka BBQ.

 

El coordinador del cicle, Agustí Vericat, ha assegurat que les JMEP tenen enguany "el millor cartell de totes les edicions", perquè intenten "superar-se" a cadascuna i sobretot "el cartell més internacional" perquè inclou "més gires que mai" d'artistes internacionals.

  • El cicle comença diumenge 5 de juny amb Magnet Man (Barbados-Màlaga).
  • Cada diumenge a la tarda dels mesos de juny i juliol es programen concerts i sessions de DJ que en molts casos "surten del públic". 
  • El 12 de juny - Pepet i Marieta que, aterra a l'Ermita per presentar el seu últim disc, Vola.
  • El 7 d'agost - Els grups locals Culs Cults, en la jornada de Reggae a l'Ermita, on actuarà també Soweto.

 

La temàtica de la 18a edició de les JMEP és "la ingravidesa" i la presentació s'ha fet a l'Oficina de Turisme d'Ulldecona entre fum, per "la vaporositat que permet entendre les coses de forma més ingràvida, més natural i més festiva", com ha apuntat Vericat. En el nou disseny i imatge de les Jornades, l'ermita i la cabra s'acompanya de "la lluna i els colors del 'tardeig' i un astronauta". "Ens agraden les coses còsmiques i ingràvides", ha dit el coordinador.

  • 10 de juliol - Concert de la Banda Trapera del Río, el grup de PunkRock de Cornellà de Llobregat, que s'acomiaden dels escenaris a Ulldecona i tanquen una carrera que va començar el 1976.
  • 24 de juliol - El carnaval romà - coincidint amb l'actuació de Playback Maracas i el seu "electró-tropicalisme", una jornada que tancarà el DJ Fonki Cheef, un dels "més aclamats a Europa" i que és originari de Benicarló, la veïna població del Baix Maestrat.
  • La cloenda de les JMEP, el 28 d'agost en una fusió amb el final del Festival Eufònic, d'arts sonores, visuals i digital-performatives de les Terres de l'Ebre. Hi actuarà el grup Space Surimi, de Jérez de la Frontera, que presentaran el seu darrer treball 'Starfish Troopers'. A la banda de hip-hop, GFunk i Miami Bass.

 

#ciclesifestivalsmusicals

També et pot interessar...

Jornades Musicals Ermita de la Pietat. Ulldecona
Inici: 02/06/2024   Fi: 30/08/2024
Ermita de la Pietat
Ulldecona
Eufònic
Inici: 04/07/2024   Fi: 14/07/2024
Diferents espais i altres espais
Amposta i altres poblacions
Ruta guiada al Poble Nou del Delta
Inici: 29/03/2024   Fi: 27/09/2024
Sortida: Ajuntament Poble Nou
Amposta
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals