Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Accions ARBAR (AA): Estudis sobre l'horitzó

Cicle d’intervencions perfomatives i accions-perfomances

Inici: 06/08/2022
Fi: 10/09/2022
Arbar, Centre d'Art i Cultura
La Vall de Santa CreuMunicipi: El Port de la Selva Detall
Descripció

ARBAR (Associació per la Recerca Biocultural i Artística de Rodes) és una iniciativa fundada el 2012 pensada per oferir a la comunitat artística la possibilitat d’investigar i intervenir (amb propostes d’art contemporani) en l’entorn natural de la Vall de Santa Creu.

 

El cicle d'accions (AA+AA)  titulat Estudis sobre l'horitzó proposa quatre accions que basculen entre el despullament de la veu i els gestos senzills, entre l’entorn com a text i la veu com a mirada d’aquest món. Un acostament a les forces primigènies fora del temps humà: desfer la idea de paisatge per deixar veure l’organisme viu del qual formem part. Laia Estruch desvela la potència de la veu abans del llenguatge, els sons primigenis que desperta l’accident, la improvisació. Gabriel Ventura i Rosa Tharrats plantegen un seguit d’accions a partir d’una investigació sobre la telepatia. Ginebra Raventós, a partir de la idea que tot acte és un acte verge, trasllada el text a l’entorn. Finalment, Noela Covelo difumina la veu i els objectes per repensar la idea de cos. N'és comissari Eduard Escoffet.

 

Per a l’assistència a la presentació de les artistes cal fer una inscripció prèvia gratuïta a info@arbar.cat

 

L'aforament a les accions-performances implicades és limitat. Els assistents hauran de respectar les mesures sanitàries anticovid vigents.

També et pot interessar...

Ni rastre de qui vam ser
Inici: 19/11/2022  
Teatre Municipal
Roses
Temporada Alta 2022
Inici: 07/10/2022   Fi: 12/12/2022
Teatre Municipal i altres espais
Girona i altres poblacions
M'hauríeu de pagar
Inici: 03/12/2022  
Teatre Municipal
Roses
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest