Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Sant Magí a Tarragona

Festa Major d'estiu

Inici: 12/08/2022
Fi: 19/08/2022
Diferents espais
Tarragona Detall
Descripció

Sant Magí és el copatró de Tarragona, i en honor seu se celebra la festa major d'estiu.

 

L’escenari de la 14a edició de la iMAGInada serà, una vegada més, als Jardins del Camp de Mart: un espai per a la llibertat d’expressió on, durant quatre dies es podran experimentar una varietat de sensacions amb els actes programats per a tots els públics.

 

A partir de dilluns 15 d’agost ja es començarà a respirar tradició amb l’Enramada al carreró de Sant Magí al matí. Enguany Sant Magí tornarà als carrers amb l’activitat completa i permetrà redescobrir actes tan emblemàtics com la XIa Travessa d’Andròmines a la platja del Miracle o el 62è Concurs de castells i escultures a la sorra a l’Arrabassada, les Contalles de Sant Magí...entre molts d’altres.

 

El dijous 18 d’agost serà el dia de les revetlles i la vigília també serà per retornar a la ciutat la tradicional Obertura del Portal del Carro i per contemplar l’arribada i Entrada a Tarragona de l’aigua de Sant Magí, vinguda de la Brufaganya, que en els dos darrers anys no s’havia pogut dur a terme completament.

 

El dia acabarà amb la Professó amb el Seguici de Sant Magí, anunciada pels tres coets de tro, on hi participaran el penó de la festa a cavall, Magí de les Timbales, gegantons Negritos, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciutat i del Cós del Bou, Nanos Vells, Nanos Nous, Ball de Bastons, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, grallers, timbalers i Banda Unió Musical de Tarragona, juntament amb les autoritats i la pirotècnia final. 

 

Podeu ampliar la informació de la Festa Major de Sant Magí 2022 a Tarragona al web municipal.

També et pot interessar...

Museu del Vidre Artesà de Vimbodí
Inici: 05/01/2022   Fi: 31/12/2022
Museu del Vidre
Vimbodí i Poblet
Festa de la Sega de l'arròs a Amposta
Inici: 02/10/2022   Fi: 03/10/2022
Restaurant l'Estany - Casa de Fusta (Partida de l'Encanyissada, s/n) i altres espais
Amposta
Cicle de Tallers amb Sarga
Inici: 19/02/2022   Fi: 17/12/2022
Centre Cívic
Vimbodí i Poblet
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest