Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Una dent sota el coixí

Espectacle familiar

09/10/2022 Detall
La Sala
Argentona Detall
Descripció

Espectacle familiar a càrrec de la companyia Poca Cosa Teatre.

 

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma (de si està molt gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç. Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí.

 

La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta.

 

Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

 

 

 

També et pot interessar...

Ohlimpiadas
Inici: 06/10/2023  
Plaça de l'Església
Argentona
Otto
Inici: 06/10/2023  
Plaça de Vendre
Argentona
Maña
Inici: 08/10/2023  
Font del Mig
Argentona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest