Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

EH Sona - Euskal Herria Sona 2022

 

Festival de música basca a Barcelona

12/11/2022
Jardins del Pou de la Figuera
Barcelona Detall
Descripció

L'EH Sona és el festival més important d’aquestes característiques que es fa més enllà de les fronteres del País Basc i amb la voluntat de fixar complicitats entre la música basca i la catalana.

 

 

Missatge promocional del Festival

 

"Novembre sempre és el mes de la música, el més de l'EH Sona! I enguany el nostre festival arriba ple de novetats, tant en el format com en el contingut. El celebrarem un únic día, el 12 de novembre, i per la seva realització hem contant amb la col·laboració d'entitats del nostre barri: Casal Pou de la Figuera i l'Espai Jove Palau Alós.

Precisament el Pou de la Figuera serà l'escenari de les actuacions musicals del dia. Ginger, Mice, J Martina i Merina Gris, grups que feia temps que voliem tenir entren nosaltres, vindran des d'Euskal Herria. A més a més, gràcies a l'Espai Jove, coneixerem a TK Mami, que s'estrena en el món de la música. Durant el matí els més petits de la casa podran gaudir d'un taller i un espectacle de circ de la mà de l'Asociació Encircant el Barri, que col·labora amb el Casal del Pou de la Figuera. Així mateix, gràcies a l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, podrem passejar entre els murals de l'exposició 'Imatges per pensar'.  Per tenir prou energies per ballar i cantar durant tot el dia, l'Associació Impuls ens prepararà un dinar popular obert a tothom. Un EH Sona dissenyat amb Euskal Herria al cor, i el desig d'arrelar la nostra cultura i identitat, al nostre barri!

El festival començarà a les 11h del matí amb un taller dirigit especialment als més pettis de la casa. Hi haurà, també, un dinar popular i una exposició de murals que es podrà visitar durant tot el dia. I des de les 13.30 h fins la nit, la música amenitzarà el que esperem sigui un dia inoblidable!
"

 

 

Aquesta informació s'ha actualitzat el 2 de novembre de 2022. Per tenir informació més detallada de les activitats i de cara a possibles amplicions o modificacions de les activitats del Festival, vegeu el web d'Euskal Etxea.

 

#ciclesifestivalsmusicals

També et pot interessar...

25è Banco Mediolanum Festival Mil·lenni
Inici: 07/10/2023   Fi: 09/05/2024
Palau Sant Jordi i altres espais
Barcelona
Piemontesi, Orquestra Filharmònica de Dresden & González
Inici: 22/01/2024  
Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts)
Barcelona
Cobla 2.0
Inici: 21/01/2024  
Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts)
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest