Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

24è Festival Cafè Jazz a Calella

Jazz en directe

Inici: 03/02/2023
Fi: 31/03/2023 Detall
Sala Mozart (bar) i altres espais
Calella Detall
Descripció

·······························

 

Missatge de presentació del festival:

 

«Quan l’hivern arriba i les nits són llargues, tornem a descobrir aquelles coses que tant ens agraden als calellencs dels dies de fred, com és el caliu dels amics i la família, de les trobades i les converses en bars i locals de la ciutat. Són moments que ens conviden a gaudir de la bona companyia al voltant d’un cafè o d’una bona copa de vi, pauses que ens escalfen el cos i ens reconforten l’esperit. És el moment del Cafè Jazz a Calella, el festival anual de jazz en directe que ens encomana de bones vibracions i omple nits d’hivern que s’allarguen al ritme d’una música plena de sentiment, energia i emoció.

 

Any rere any, el Cafè Jazz de Calella es consolida com un dels esdeveniments musicals més esperats de la ciutat. Tots els divendres de febrer i març podem gaudir de sessions de jazz a petits escenaris de la població com ara la Sala Mozart o el Bar Restaurant La Gàbia al Passeig de Manuel Puigvert. Nits de cafè i bona música amb artistes de primer nivell i talents emergents que ens fan bategar al compàs del so més mestís i universal.

 

El Cafè Jazz ens convida a trobar-nos amb amics, coneguts i visitants d’arreu per descobrir plegats el millor jazz en viu i, de pas, fer una pausa per trencar la setmana. L’ambient distès i assossegat ens treu de sobre presses i nervis, llums tènues i converses que s’apaguen amb els primers acords de cada concert i que ens conviden a deixar-nos anar i gaudir del moment.»

 

·······························

 

 

Podeu consultar tota la programació de concerts descarregant el PDF que trobareu seguint l'enllaç següent:

 

#ciclesifestivalsmusicals

També et pot interessar...

A Contra Blues
Inici: 09/08/2024  
Espai Far de Calella
Calella
Manu Guix & Band
Inici: 30/08/2024  
Espai del Far de Calella
Calella
Alba Carmona
Inici: 26/07/2024  
Espai Far de Calella
Calella
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals