Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Festa Verdaguer 2023

Fundació Jacint Verdaguer

Inici: 12/05/2023
Fi: 10/06/2023 Detall
Fundació Jacint Verdaguer i altres espais
Folgueroles Detall
Descripció

La Festa Verdaguer és una invitació a gaudir de la llengua, la festa, la música, l'art i la poesia des de Verdaguer i dels llocs verdaguerians.

 

És un festival literari tradicional que ens apropa a Verdaguer a través de noves interpretacions que creixen i es consoliden. Enguany la música, l'art i la poesia i les propostes que neixen de la col·laboració entre col·lectius prenen força i agafen el seu espai.

 

En són un bon exemple el concert de Maria del Mar Bonet, amb l'acompanyament músical de Borja Penalba, a Folgueroles, i l'estrena de la cantata de Bach amb lectures de Jacint Verdaguer a Barcelona, així com les «Flors del desvari», cita pooètica obligada, o el «Vora Festa», que recull les propostes que venen de la gent i de les entitats, i que acollim amb entusiasme com a part de la filosofia d'aquest festival.

 

La Festa Verdaguer és una invitació a recórrer el territori de la llengua, recobert de llocs fets literatura de la mà de Verdaguer. la paraula, el so i les emocions ens acompanyen prenent formes ben diverses, com una nova proposta literària, el primer volum de la col·lecció «Eines» de Verdeguer Edicions, que enceta un nou camí i inaugura la Festa Verdaguer 2023. Verdaguer amb la seva universalitat ho fa possible.

 

Més informació sobre la Festa al web de la fundació (pdf)

També et pot interessar...

Proposta "Coneix el riu" del Museu del Ter (Manlleu)
Inici: 09/09/9999  
Museu del Ter
Manlleu
Activitats al Museu Episcopal de Vic
Inici: 27/04/2023   Fi: 06/08/2023
Museu Episcopal de Vic (MEV)
Vic
Exposició "Bèsties. Els animals en l'art medieval"
Inici: 07/03/2023   Fi: 17/12/2023
Museu Episcopal de Vic (MEV)
Vic
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest