Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Brain Film Fest

Festival de cinema

Inici: 15/03/2023
Fi: 19/03/2023
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Barcelona Detall
Descripció

······························

 

Missatge promocional del festival:

 

«El Brain Film Fest 2023 ja té dates i nova imatge. La 6a edició del festival internacional de cinema que gira entorn de les temàtiques relacionades amb el cervell, se celebrarà entre el 15 i el 19 de març de 2023 en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). El certamen, que inclou projeccions, taules rodones, col·loquis i tallers, està impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i coorganitzat amb Minimal Films, amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología- Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

 

En aquesta 6a edició, el festival tractarà l’art, la creativitat i el cervell com a temes centrals. És possible comprendre els efectes de la creativitat, l’art o la bellesa en el nostre benestar? L’expressió artística pot donar sortida a vivències, experiències o emocions que el cervell oculta? Quins ressorts cerebrals s’activen davant una obra pictòrica, una simfonia o una peça audiovisual? Són algunes de les preguntes que el Brain Film Fest es formula en aquesta edició.

 

El director artístic del festival, Albert Solé, afirma: “Volem explorar l’art, com el creem i el rebem, a través del prisma de la neurociència. Mitjançant diferents formats: llargmetratges i curtmetratges, taules rodones o conferències, explorarem els vincles entre art, creativitat i cervell, a més de convidar el públic a endinsar-se en el complex òrgan que regeix les nostres vides”.»

 

······························

 

 

Més informació al web del Brain Film Fest.

També et pot interessar...

TRESC Comunitat de Cultura
Inici: 02/02/2222  
TRESC i altres espais
Barcelona i altres poblacions
BRAM!
Inici: 23/02/2024   Fi: 03/03/2024
Auditori Miquel Pont
Castellar del Vallès
Febrer a la Filmoteca de Catalunya
Inici: 01/02/2024   Fi: 29/02/2024
Filmoteca de Catalunya
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals